SVE NA IZVOL'TE: Anita se vaćarila s drugom dok se Matora bori za život, ali Aneli je zbog ovog ukrala šou!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva "Elitovizija" pomerila granice! Tomićkinoj ženi popustile kočnice, uvijala kukovima u izazovnoj haljini, s ogromnim šlicem i dubokim dekolteom. Stanojlovićki sevalo međunožje, a grudi umalo nisu izletele iz korpi. Ahmićka izazvala burne reakcije jer nije imala donji veš.

SVE NA IZVOL'TE: Anita se vaćarila s drugom dok se Matora bori za život, ali Aneli je zbog ovog ukrala šou!

Foto: TV Pink/printscreen, ATA Images, ST/Dragan Kadić, youtube.com/Zadruga Official

U "Eliti" je preksinoć održana prva Elitovizija, na kojoj su Aniti Stanojlović potpuno popustile kočnice, pa je sa cimerkom Jovanom Cvijanović palila i žarila na sceni dok njena supruga Jovana Tomić Matora nije bila prisutna jer je pre nekoliko dana zbog lošeg zdravstvenog stanja hospitalizovana.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović udarila brigu na veselje

Naime, Anita je na takmičenju nastupala s Cvijanovićkom, a pojavila se u uskoj crnoj izazovnoj haljini, s otvorenim dekolteom i dubokim šlicem, te osmeh sve vreme nije skidala. Na momente joj je sevalo međunožje dok je provokativno igrala, a grudi umalo nisu izletele iz korpi zbog naglih pokreta.

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović osvojila žiri i publiku na Elitoviziji

Nakon prvog nastupa koji su izvele Anita i Jovana i odmah na početku podigle publiku u studiju na noge usledili su komentari stručnog žirija, koji su činili Sandra Rešić, Ljupka Stević, Mirko Gavrić, Mira Škorić i Vesna Đogani


- Anita, prelepa si. Jovana, iskreno, očekivao sam više od tebe i nedostajala vam je Matora - rekao je Mirko Gavrić, a Mira Škorić se složila s njim:
- Devojke, prelepe ste, ali, da budem iskrena, moram da kažem da vam je nedostajala Matora!


Iako je Anita non-stop kukala za suprugom kad su je izveli iz Bele kuće, očito je odlučila da se na Elitoviziji pokaže u punom sjaju i udari brigu na veselje, što joj je i pošlo za rukom, dok se Matora napolju bori za život.
Republika

Foto: ATA

Aneli Ahmić u crnoj pripijenoj haljini bez donjeg veša ukrala šou na Elitoviziji

Veliku pažnju svojim nastupom skrenula je i Aneli Ahmić, koja je delila scenu sa Milicom Veličković. Njih dve pojavile su se obučene u kontrastu - Milica je nosila belu haljinu, s dubokim šlicem, dok je Aneli nosila crnu haljinu, ispod koje nije nosila donji veš.


- Ja sam apsolutno za to, ja isto nosim haljine bez veša kada haljina to zahteva. Aneli je oduzela scenu Milici, energija je kidala - rekla je Sandra, a Mira je dodala:
- Meni su one preslatke, napravile su šou, ali o pevanju nećemo da komentarišemo.


Mensur i Janjuš s najviše pobeda

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević osvojili su publiku i novinarski žiri

Najviše pobeda odneli su Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić. Oni su osvojili Tik-tok, Instagram i SMS nagradu, kao i nagradu novinarskog žirija. Nagrada stručnog žirija otišla je Mileni Kačavendi, Marku Đedoviću i Nemanji Gačiću, koji su osvojili i nagradu s Fejsbuka.


Dušica pokazala bujno poprsje

Foto: RTV PINK printscreen

Dušica Jakovljević blistala u beloj čipkanoj haljini sa dekolteom

Voditeljka Dušica Jakovljević zablistala je u dugoj beloj čipkanoj haljini, a njen dekolte je privukao najviše pažnje. Ona je kroz veliki prorez pokazala bujno poprsje, pa je bila izazovnija od mnogih drugih koje su se takmičile na sceni.


Miljana se slomila zbog Gavrića na sceni

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić snažno je zagrlila Mirka Gavrića i poljubila ga u obraz

Nastup Miljane Kulić dopao se stručnom žiriju, posebno Mirku Gavriću, s kojim je Miksi ranije imala turbulentan odnos. Gavrić joj je pružio ruku pomirenja, a onda sišao sa stolice i prišao Miljani na sceni, tražeći da ga poljubi u usta, a ona ga je čvrsto zagrlila i poljubila u obraz, nakon čega se slomila i počela da plače.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading