ŠOK-BOMBA PRED VEČERAŠNJI SUSRET MAJE I CARA: Najavljen šou kakav se ne pamti do sada!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković spremna je za susret sa Filipom Carem, najavljen haos.

ŠOK-BOMBA PRED VEČERAŠNJI SUSRET MAJE I CARA: Najavljen šou kakav se ne pamti do sada!

Foto: ATA Images

Kao bomba odjeknula je vest da su Aleksandra Nikolić Filip Car raskinuli dok je ona u drugom stanju, te da je u sve bila umešana i Maja Marinković. Maja je nekoliko dana nakon raskida Aleks i Cara, objavila sve prepiske sa Filipom, koje su napravila haos u medijima i na društvenim mrežama. 

Pre dva dana objavljeno je zvanično od strane Pink produkcije da će se u utorak, Maja i Car sresti i to ni manje, ni više nego oči u oči u emisiji "Amidži šou", kod voditelja Ognjena Amidžića. 

Republika

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Filip Car

 

Filip Car se nije previše oglašavao povodom susreta sa Majom, dok je ona odmah otišla na remont, a onda su usledile nove provokacije.

Naime, Marinkovićeva je podelila informaciju da gostuje sa Carem, uz grupu "Lemur i Lemurica", koja je njihova fan-stranica, još iz perioda kada su bili u ljubavi. Bez sumnje Maja priprema haos za večeras, a kakva će biti Filipova reakcija - ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/maja_marinkovic_official

Maja Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading