MAJA MARINKOVIĆ OPET IMA POSLA SA ZAUZETIM: Javno je muva Carev drug, bio je u AFERI i sa Kačavendom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.10.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši učesnik rijalitija "Elita" na društvenim mrežama pokazao da mu se dopada Maja Marinković.

MAJA MARINKOVIĆ OPET IMA POSLA SA ZAUZETIM: Javno je muva Carev drug, bio je u AFERI i sa Kačavendom! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock

maja

Sanjin Horvat je pre nekoliko dana samoinciijativno napustio imanje u Šimanovcima, nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija "Elita" i moraće da plati televiziji Pink 50.000 evra po ugovoru koji je potpisao, međutim, sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, njega to nimalo ne dotiče.

Republika

Foto: ATA Images

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda

Naime, Horvat je na pomenutoj socijalnoj platformi objavio fotografiju sa izabranicom, koju je tokom boravka u rijalitiju javno ostavio zbog simpatija prema cimerki Milene Kačavende, međutim, iako je sve ukazivalo na to da će se smuvati, do njihove romanse neće doći.

Iako je svima delovalo da je Sanjin srećan u ljubavi sa svojom devojkom nakon što je napustio rijaliti, izgleda da ipak i dalje voli da šara, što su pratiocna društvenim mrežama odmah primetili. Naime, iako je Sanjin drug Filipa Cara, nije mu bio problem da ispod slike Maje Marinković ostavi lajk. 

 

 

Naime, Horvatu su se dopale slike Maje Marinković iz Pariza, što joj je javno pokazao. Da li to znači da je diskvalifikovani takmičar bacio oko na Carevu bivšu ili se poznaju preko njega od ranije, ostaje da sa sazna kad se budu oglašavali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading