PRETNJE, DRAMA I HAOS: Slađa Lazić ocrnila poznatu pevačicu, pa progovorila o ŠOK prepiskama!

Autor:

Zadruga

29.09.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka "Elite" nije štedela reči o poznatoj pevačici!

PRETNJE, DRAMA I HAOS: Slađa Lazić ocrnila poznatu pevačicu, pa progovorila o ŠOK prepiskama!

Foto: printscreen/RTVPink

Takmičarka "Elite" Slađa Lazić porazgovarala je danas na doku sa svojim cimerkama Sarom Šljivar i Marijanom Špirić o svom sukobu sa Irinom 2Hot. Slađa je ocrnila pevačicu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa Lazić sa cimerkama

- Ne volim pi*ke, uvlači mi se u guzi*u. Taj dan ona meni kaže: "Slađo rekla sam to, to i to". Dolazi pitanje, ona umesto da odgovori: "Ja sam to već Slađi rekla", ona još kaže da sam ja ta za siromašne. Sad ću da ti je*em mamu. Moli me da joj dam haljinu, neće da puste moju pesmu, moli me da dođem sa njom na nastup. Ja prva ne pozajmljujem stvari, ne volim, ali reko ajde, sviđaju joj se, pa ću dati - rekla je Slađa.

- Užas što si joj dala - rekla je Sara.

- Zato što sam dobar čovek, ona meni kaže da sam ja za siromašne. Štrokava je, prljava, smrdljiva. Ona za mene nije čula, 220 naslova u novinama, mora da se čuje za mene, mora, svako zna za mene. Dvadeset godina si na sceni, nisam čula za tebe nikad, ja sam ti obezbedila odlazak kući tek za četiri nedelje, a trebalo je ove ili sledeće - dodala je Lazićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Irina 2Hot

- Jednoj debeloj kravetini frigidnoj, nisam ja kriva što neće da ti pusti pesmu jer niko ne zna tvloju pesmu, sram je bilo, nije niko i ništa. Ja ću Aneli dati sve što treba da obuče, ušla sa onom nadogradnjom niskobudžetnom, nakiti se kineskim minđušima, ako sam sa ali ekspresa, onda ne uzimaš moje čizme - rekla je Slađa.

Slađa se prisetila i svog sukoba sa Miljaninim fanovima. Nedavno je otkrila da su joj pretili putem poruka, a danas je ponovila cimerkama da su joj pisali da će je ošišati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading