KAČAVENDA I ANELI DELILE ISTOG MOMKA: Otkriven pravi razlog njihovog RATA, Ana Ćurčić jedina zna sve detalje!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti takmičarke se redovno žestoko svađaju i vređaju, a sad je konačno otkriveno i zbog čega.

KAČAVENDA I ANELI DELILE ISTOG MOMKA: Otkriven pravi razlog njihovog RATA, Ana Ćurčić jedina zna sve detalje!

Foto: ATA Images

Milena Kaćavenda i Aneli Ahmić i dalje vode žestoki rat i stalno se vređaju, a kako saznaje Star, razlog tome je zajednički ljubavnik sa kojim su obe bile u šemi. Zbog toga je Aneli rekla Mileni kako je ona propala mafijašica koja samo širi noge jer ne može da joj oprosti štoje bila u vezi sa njenim ljubavnikom Pecom koji joj je kupovao skupe poklone i finansirao je sve dok nije upoznala Asmina Durdžića kojem je rodila dete. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, Pixabay.com

Aneli i Milena Elita

Kako otkriva izvor za domaći medij, to se sve dešavalo pre tri godine kad je Aneli u Beogradu upoznala moćnog biznismene koji se tek razveo, ali joj je on odmah rekao da njega ozbiljna veza ne zanima, već samo provod. Videli su se nekoliko puta u Beogradu kad je Aneli dolazila i uvek joj je kupovao najskuplje torbe i garderobu jer je shvatio da je ona taj tip devojke. Međutim, pre dve godine on je upoznao Kačavendu sa kojom je ušao u vezu, ali ovog puta kuma je bila ta koja mu je objasnila da je ne zanima ništa ozbilujno i da joj prija da se povremeno druže, a njemu je odgovaralo što Milena nije sponzoruša i što njoj ne treba ništa da kupuje. Taj Peca oma 46 godina i više mu je prijala Milena koja je inteligentna žena, nego Aneli koju zanimaju samo pare i krpice. Njegova šema sa Kačavendom je trajala oko godinu dana, a onda su se razišli kad je krenula frka sa Anom Ćurčić u prošloj "Zadruzi" jer Milena više nije imala vremena za njega, pošto je morala da brani svoju kumicu. 

Pre nego što je Aneli odlučila da uđe u Elitu da raskrinka Staniju Dobrojević, ona je saznala da ima još jednu supranicu u Kačavendi. 

- Aneli je sasvim slučajno saznala da je Milena posle nje bila sa Pecom i to je baš loše podnela. Zato i ima pik na nju, osetila se ta netrpeljivost od samog starta. Milena zna za Aneli odavno, jer joj je Peca pričao koliko je on para potrošio na nju, da joj je bilo bitno samo da joj kupuje skupe poklone i da je zato i otkačio jer je počela da preteruje. Pitanje je kada će njih dve u toku svađe da priznaju da su imale istog muškarca - govorio je izvor za Star, pa dodao:

- Ana Ćurčić zna sve o tom čoveku i vezi sa Milenom, ima čak i neke njihove prepiske koje joj je Kačavenda u tom periodu slala. Ona zna da su njih dvoje često putovali, pa može to da predstavi kao da ga je Milena koristila, ali to nije istina. Međutim, Kačavenda je nakon godinu dana njega otkačila jer je on želeo nešto više, a ona nije bila za to. Sinovi su joj bili preči u tom trenutku i zato je sa njim završila taj odnos, a onda je krenula cela frka oko Ane i Zvezdana, pa joj je to bila glavna preokupacija u životu - završava izvor. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita

BONSU VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading