MENSUR PONIZIO SVE UČESNICE ELITE: Do sad se nije ponašao ovako, ovo je RAZLOG!

Autor:

Zadruga

24.09.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašić otkrio zbog čega se njegovo učešće u "Eliti" razlikuje od prethodnih pojavljivanja u rijalitiju!

MENSUR PONIZIO SVE UČESNICE ELITE: Do sad se nije ponašao ovako, ovo je RAZLOG!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić privukao je veliku pažnju svojim učešćemu rijalitiju "Elita". Mnogi su očekivali da će kao prethodnih sezona pronaći devojku sa kojom će ući u emotivnu vezu iimati turbulentan odnos, kao što su bili i prethodni, zbognjegovog ekspolozivnog karaktera.

Međutim, Mensur je očigledno čvrsto odlučio da sebe tokom svog trećeg učešća u rijalitiju pokaže u drugačijem svetlu i to sve zbog svoje bivše devojke. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Naime, on je sinoć tokom "Igre istine" jasno stavio devojkama do znanja da ga gledaju kao zauzetog muškarca, iako to nije, ali da njegovo srce pripada devojci sa kojom je bio pre ulaska u rijaliti. 

Miljana Kulić sinoć je želela da čuje zbog čega se Mensur ogradio od devojaka i zašto nijednoj ne dozvoljava pristup.

- Pitanje za Mensura: Zbog čega ne dozvoljavaš pristup devojkama u rijalitiju u smislu da budeš u vezi sa njima?! Imaš li nekoga napolju ko te čeka ili nisu ove devojke tvoj kalibar - pitala je Miljana.

- Ne upuštam se u dublje odnose sa devojkama jer to prirodno ne osećam. Družim se sa ljudima koji mi prijaju. Ja volim nekoga, bio s tim nekim ili ne. Ja sam za vas zauzet, iako nisam - objasnio je Mensur.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sa

24.09.2023 12:52

Iskren i jasan odgovor. Zašto je tim odgovor ponizio devojke u rijalitiju? Mići i još nekima sad smeta što je Mensur smiren, iskren i nema devojku. Zašto? Zato što Mićo "ne postoji "ako nema neprijatelja i ne psuje, ako ne "brani emocije" i ne nagovara sevojke na druženje u krevetu i sl. Mića pokušava na silu da se utrpa u komentare ili pitanja za nekog drugog jer njega niko ništa(gledaoci) nikad ne pita godinama unazad. Mensur je ove godine odličan za sada, umeren, britak, svestan svega i svih oko sebe.