TEODORA TRAŽI POMOĆ DA SMUVA MENSURA? Spremna je na sve, drugom Crnogorcu sprema ŠUT-KARTU!

Autor:

Zadruga

12.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorila dušu u Rajskom vrtu!

TEODORA TRAŽI POMOĆ DA SMUVA MENSURA? Spremna je na sve, drugom Crnogorcu sprema ŠUT-KARTU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Učesnica "Elite" Teodore Radojičić, poznatija kao Teodora Balzak, pozvana je u Rajski vrt kako bi sa Drvetom mudrosti razgovarala o odnosu sa Nikolom Bukilićem. Teodora i Nikola su trenutno potrči i spavaju u izolaciji, a prva noć je već bila puna turbulencija. 

- Mi smo jako dobri, ne želim vezu. Između nas ništa nije bilo, on je imao stav da ne želi vezu. Ja da nemam taj stav ne bi bio problem, ja imam neku situaciju napolju i malo je komplikovano. Ja njemu ako nešto kažem, on se naljuti. Ja bih volela da odem u kući odabranih, a ti da mi zadaš bilo koji zadatak pre toga. Ja bih volela da odem u kuću odabranih, da žim kao šef - govorila je Teodora, što je sumnjivo jer Mensur Ajdarpašić trenutnom boravi tamo, a njih dvoje su povezivani. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Balzak

- Mensur me je jako razočarao, bili smo jako dobri i samo je prekinuo da priča sa mnom. Nisam htela da mu prilazim, jako me je razočarao. Ako smo bili drugari, dođi i reci mi u lice. To je jedino što ima vezano za mene, a da nisam razjasnila - otkrila je Teodora. 

Republika

Foto: ATA Images

Teodora Radojičić i Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading