NOVA UČESNICA ELITE NIJE NIMALO NAIVNA: Krenula da igra rijaliti preko Ane Ćurčić i pre ulaska u Belu kuću, otkrivena njena TAJNA!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Jeremić, bivša radnica Ane Ćurčić, izazvala je veliku pažnju svojim ulaskom u "Elitu"!

NOVA UČESNICA ELITE NIJE NIMALO NAIVNA: Krenula da igra rijaliti preko Ane Ćurčić i pre ulaska u Belu kuću, otkrivena njena TAJNA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Jeremić

Takmičari "Elite" su se probudili, a Miljana Kulić je porazgovarala sa Urošem Stanićem, kom je dala instrukcije. Naime, ona mu je naredila šta mora da uradi kad u "Elitu" uđe Lazar Čolić Zola.

- Kad Zola uđe, staćeš ispred njega i reći ćeš: "Kako te nije sramota?" - rekla je Miljana.

- Dolazi večeras? - pitao je Uroš.

- Ne verujem, ne bi Darko pročitao njegovu poruku - dodala je Kulićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana i Uroš

Uroš je potom otkrio Miljani da je nova takmičarka Dragana Jeremić bivša devojka Aleksandra Anđelića, koji je prošle nedelje napustio "Elitu". Miljana ju je odmah pozvala.

- Da li je istina da si ti Acina bivša žena? - pitala je Miljana.

- Ne, ja sam mu bivša devojka - odgovorila je Dragana.

- Tebi je hteo da se vrati - dodala je Kulićeva.

- Da, imao je ženu, sedam i po godina. A nas dvoje smo bili zajedno oko 2. Doduše, mene u studiju ništa nisu pitali za njega - rekla je Jeremićeva.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana, Uroš i Dragana

Inače, Aleksandar je nakon izlaska iz "Elite" u studiju otkrio tajnu svoje bivše devojke.

- Nikoli Bukiliću sam rekao nešto u vezi Ane Ćurčić, ali ne bih ni sad govorio detalje. Znam neke detalje koje ne bi išle ni Ani, a možda ni Mileni na ruku. Igrom slučaja, moja bivša devojka, zbog koje sam ja ušao ovde, ona je prva radnica koja je radila kod Ane Ćurčić u salonu, znam šta joj se poveravala. Ja nisam želeo tu da se petljam, da pričam. Baš sam pričao sa Bukilićem, rekao je da je trebalo odmah da kažem. Rekao sam deo njemu. Ona se generalno poveravala njoj, pričala u kom je stanju bila dok je Zvezdan bio u zatvoru, da je dobijala pozive od bivših momaka. Da je ta neka devojka, koja je devojka od Zvezdanovog druga, sa kojim su zajedno "pali" u Švajcarskoj, da je ona držala nju u stanu svom kod nje kući. Ana nju. Ta devojka je Ukrajinka, pa je htela da se vrati za svoju zemlju, oni nisu dali dok se ne završi taj slučaj i trista nekih stvari. Možda nije trebalo to da iznesem sad - ispričao je Aleksandar tada i šokirao Dušicu Jakovljević.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandar Anđelić, bivši dečko Dragane Jeremić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading