NOVA TAKMIČARKA "ELITE 7" TRPELA NASILJE OD ANE ĆURČIĆ: Otkriveni svi monstruozni detalji, nije joj dala da VIDI ROĐENOG SINA!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Jeremić otkrila najmračnije detalje o Ani Ćurčić!

NOVA TAKMIČARKA "ELITE 7" TRPELA NASILJE OD ANE ĆURČIĆ: Otkriveni svi monstruozni detalji, nije joj dala da VIDI ROĐENOG SINA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nova učesnica ,,Elite 7" je Dragana Jeremić, kozmatičarka po struci, koja je odmah na početku u studiju otkrila da je radila svojevremeno kod drugoplasirane zadrugarke u salonu lepote, Ane Ćurčić

Dragana je otvorila dušu i otkrila da ju je Ana maltretirala i nije joj isplatila novac, koji joj je ostala dužna. U studiju su svi zanemeli zbog detalja koje je ispričala o Ćurčićevoj. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dragana Jeremić u Eliti 7

 

- BIo je dogovor da imamo jedno radno vreme, pa je zamolila mene i koleginicu da popunimo i drugu smenu, prihvatile smo sa ljudske strane. To je trebalo da traje dve nedelje, to je prošlo, ja sam htela da odem da vidim sina, jer sam ja iz Jagodine rodom. Podvukla sam crtu, rekla sam joj da odlazim, da zna, da sam podvukla crtu, gde je ona klimnula glavom, skapirala sam da je čula i razumela. Međutim, sutradan je neko zvao da zakaže popodne, neki tretman, ja sam rekla da nisam tu u tom vremenu, ona se naljutila na mene, počela da viče, kako sam smela da je ne pitam, ja nju nisam pitala, a dogovor je bio da radim jednu smenu, ali sam radila dve smene. Trebala sam biti plaćena za te dve smene što sam radila, ali nisam. Dala mi je neki novac, isplatila me je kao da sam radila samo jednu smenu, a ne dve - ispričala je Dragana Jeremić na ulasku u Elitu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milka

23.09.2023 03:07

Ovako je usla i Dalila razotkrivajuci Macu ,nisko da ne moze biti nize.

smilja

23.09.2023 07:50

kakve lazi vi pisete