MOLILA DEJANA DA JE VODI KOD HODŽE: Ana Ćurčić nije birala sredstva, zbog ovoga je došlo do HAOSA!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6" molila pobednika "Zadruge 5" da je vodi kod hodže!

MOLILA DEJANA DA JE VODI KOD HODŽE: Ana Ćurčić nije birala sredstva, zbog ovoga je došlo do HAOSA!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević često proziva Anu Ćurčić, koja mu ne ostaje dužna,a nikome nije jasan njihov sukob i otkad datira. Kako "Star" saznaje, njih dvoje su imali kontakt pre Aninog ulaska u "Zadrugu", kada je ona zvala Dragojevića i molila ga da je odvede kod hodže, kako bi razdvojila Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića. TAda su se njih dvoje zamerili jedno drugom, jer je Dejan odbio da pomogne Ani i poručio joj da ga ne smara i da ga ne zanimaju njeni ljubavni jadi.

Republika

Foto: ST/D. Kadić, E stock

Dejan i Ana

- Ana je bila očajna kada su Zvezdan i Anđela počeli da se muvaju, pa je na sve načine pokušavala da ih razdvoji. Poznato je da je zvala zadrugare koji su u međuvremenu ulazili i molila ih da prenesu Zvezdanu poruke od nje, a onda je u nekom momentu, malo pre nego što će ona ući, nabavila broj Dejanov i nazvala ga. On je bio u šoku i pitao je kako može da joj pomogne, da bi mu ona rekla kako je čula da je išao kod hodže i da taj čovek čuda pravi, te da odvede i nju, kako bi joj napravio rituale da razdvoji Zvezdana od Anđele - počinje izvor "Stara", pa dodaje:

- Dejan joj je objasnio da nije išao kod hodže po rituale i da ga to ne zanima, ali je ona nastavila da ga zove i da mu piše. On je u jednom momentu njoj grubo poručio da ga ne zanimaju njeni ljubavni jadi i da ga ostavi na miru. Od tada datira njihov sukob, tada su se oni žestoko posvađali, pa je Ana kada je ušla u "Zadrugu" počela da proziva Dejana, a nikada nikome nije rekla šta je od njega tražila - dodala je izvor koji je upućen u situaciju.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

 

- Kuma Milena je znala za taj Anin plan i kada je čula da je ona već zvala Dejana, bila je u šoku. Tajno da Ana ne zna, nazvala je Dekija i zamolila ga da je ne spaja sa hodžom, a on je rekao da je već odbio, ali mu je Kačavenda naglasila da Ana neće odustati, te da će ga smarati i da nikako ne pristane. Tako je i bilo, ona je bila uporna, pa je Dejan na kraju bio baš grub i skinuo je s grbače - završava izvor gorepomenutog lista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Miki

20.09.2023 14:57

Cista laz jer je Dejan održao lajv pred sami Anin ulazak i pozvao sve da je podrze.

Vojvotkinja Tolstoj

20.09.2023 19:20

Poludeli ste ; matore žene veruju u "vražbine", kao da je to tako : odeš, a oni ti "odrade" tipa : "vodicu", "reči", "obrni jastuk 99 puta (na primer), poprskaj ga s ovim - onim"... ZAISTA NISTE NORMALNI DA SE TO RADI... Može da bude "zabava" : a čak ni to...Pa te HODŽE ili već ko : oni su , u stvari, psiholozi, jer se vi ispovedite, pa oni shvate da "vi niste čisti u glavi ... i pomažu" ... daju "nešto" za šta se vi grčevito uhvatite i u to verujete i ne odstupate, pa vam TO DAJE SNAGU, VERU "DA ĆETE USPETI" ... ALI SAMO TO : da vam izazove "verujuću snagu" ; a to tipa da "vodica" ima moć... Stvarno su ljudi i maloumni...

Vojvotkinja Tolstoj

20.09.2023 19:46

@Miki@ : DOBRO JE URADIO DEJAN : naravno da je podrže. Pa zar ne treba podržati ženu koja je volela i trpela nastranog ubicu, PLUS da je javno vara TAKAV , i to sa klinkom (u odnosu na njega), i to najgorom. Kad izađe mogao je da je prevari, ili već šta ... ONAKVO PONAŠANJE DO SADA - NIJE BILO BAŠ ; a i to gleda i ćerka, i majka (manje bitno ovi drugi, mislim žena... Zena i treba da to gleda, DA SHVATI DA JE ŽIVELA SA BUDALOM I DA BEŽI !! Pa, Miki, znam ko si, i ćuti , ne petljaj se, dao ti Bog da ti krene : a teško onome koga te budalaštine snađu , a ne ume da se "izmigolji" - i da se češeš dok si živ..., da se stidiš samoga sebe...