OŠTRO! Janjuševa bivša razvezala jezik o njegovim AFERAMA u "Eliti"!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se bivša ljubav Marka Janjuševića Janjuša, pa dala svoj sud!

OŠTRO! Janjuševa bivša razvezala jezik o njegovim AFERAMA u "Eliti"!

Foto: ATA Images

Aneli i Janjuš

Marko Janjušević Janjuš je privukao veliku pažnju svojim učešćem u rijalitiju "Elita", a nekoliko devojaka se mota oko njega. Maja Marinković se oglasila i otkrila šta misli o njegovim odnosima sa devojkama. 

Republika

Foto: instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković

- Što se tiče odnosa Janjuša i drugih devojaka, ne deluje mi kao da je zagrizao za neku posebno. Mislim da mu prija to što devojke trčkaraju oko njega, samim tim mu i daju na važnosti, dok se on sa njima samo sprda. Jasno je kao dan da Jaško mene i dan danas ne može da izbaci iz glave, malo-malo pa me pomene, šalju mi ljudi, pa to vidim, ali dobro, igračke i jesu za igranje. Naravno, ko to dopusti - istakla je Maja.

Maja se osvrnula i na poređenje sa Aneli Ahmić.

- Tu nema ni "s" od sličnosti. Znamo odlično da je njegov i moj odnos neponovljiv, a to zna i sam Janjuš. Sve drugo može da se nazove mojom lošom kopijom - dodala je Marinkovićeva za "Pink.rs".

Republika

Foto: ATA Images

Janjuš i Aneli

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading