SLAVLJE U DOMU BIVŠIH ZADRUGARA: Verili se i otkazali svadbu, a danas pljušte ČESTITKE!

Autor:

Zadruga

20.09.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se bivša rijaliti učesnica i svom dečku uputila emotivne reči!

SLAVLJE U DOMU BIVŠIH ZADRUGARA: Verili se i otkazali svadbu, a danas pljušte ČESTITKE!

Foto: Pixabay.com, Promo

Zadruga

Bivši učesnici "Zadruge", Ivana Krunić i Bane Čolak, svoju ljubav započeli su u rijalitiju toko, bravka u trećoj sezoni, a ona i dalje traje. 

Njih dvoje su planirali da ove godine održe svadbu, nakon što je Bane 2022. godine zaprosio Ivanu, ali su slavlje otkazano. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Ivana Krunić i Bane Čolak

- Trebalo je ove godine da se venčamo, čak smo dogovorili termin, ali pre mesec dana smo se konačno uselili u naš stan. Sva muka i žrtva je urodila plodom i zbog tih obaveza morali smo da pomerimo to za sledeću godinu - ispričala je Ivana pre tri meseca i tada otkrila da li planiraju prinovu:

- Bitno je da mi imamo jedno drugo, a to kada nam Bog da dete, to je bonus i još veća sreća. Bitno je da smo zajedno ispunjeni kako privatno tako i poslovno i ja tu ništa ne bih menjala - istakla je tada pevačica za Blic.

Takve stvari im nisu poremetile odnos, a danas je posebno važan dan, zbog kojeg imaju razlog za slavlje. Naime, Čolak danas puni 30 godina, a Ivana mu je javno putem društvene mreže Instagram uputila čestitiku. 

- Srećan ti 30. rođendan, živote moj! Samo da si mi živ i zdrav, sve ostalo ćemo zajedno - napisala je Krunićeva na Instagram priči.

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Krunić čestita rođendan Banetu Čolaku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading