OGLASILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ: Konačno progovorila o svom ljubavnom životu!

Autor:

Zabava

20.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podigla prašinu na društvenim mrežama!

OGLASILA SE DALILA DRAGOJEVIĆ: Konačno progovorila o svom ljubavnom životu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Dalila Dragojević

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, postala je voditeljka RED televizije, a povremeno će se pojavljivati i u "Eliti", što je posebno obradovale njene fanove, koji prate rijaliti karijeru Dalile od samog početka.

Republika

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Dalila Dragojević postala voditeljka na Pinku

Dalila je jako aktivna na društvenim mrežama, a pored toga što svaki dan održi lajv na TikTok platfmormi, ona na svom profilu na Instagramu objavljuje detalje iz svog privatnog života. Iapk njene pratioce najviše interesuje šta se to dešava u njenom ljubavnom životu, pogotovo otkako su imali priliku da tokom "Zadruge" javno gledaju krah braka sa Dejanom Dragojevićem i turbulentnu vezu sa Filipom Carem

Međutim, iako često na društvenim mrežama izađu neke spekulacije ko bi mogao da bude Dalilin aktuelni partner, ona o tome ne govori javno, ali svojim objavama podigne prašinu. 

Naime, ona je na svom Instagram storiju podelila jedan citat, koji je po svemu sudeći uputila misterioznom muškarcu, jer javno dečka nije pokazivala. 

Republika

Foto: instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

- Nema on nikog. Ni ta što mu greje krevet nije njegova - glasila je poruka koju je voditeljka podelila na društvenoj mreži. 

Podsećanja radi, Dalila Dragojević je nedavno priznala da bi mogla da se sastane sa svojim bivšim suprugom, Dejanom Dragojevićem, čije je prezime zadržala nakon razvoda, ali da Filipa Cara ne bi volela da vidi ni na slici.

- Sa Dejanom se nisam videla od naše poslednje emisije "Narod pita", u kojoj smo zajedno gostovali, nikad se nismo sreli nakon toga. Ne znam da li imam želju da se vidim i razgovaram sa njim, jer ne znam kuda bi taj razgovor vodio, ne znam ni o čemu bismo pričali. Ja sam neko ko je par puta izjavio da se kajem, da mi je žao što sam tako postupila prema njemu, a s druge stane, on je neko ko ne želi da čuje za mene. Ja njemu i dalje želim sve najbolje u životu. Kada bih ga srela, ne bih imala problem da se javim i pozdravim ga, kažem mu: "Ćao, zdravo", kao što ne bih imala ni sa kim drugim iz "Zadruge", osim sa jednom osobom, koju ne bih volela ni na slici da ga vidim! U pitanju je Filip Car - priznala je Dalila u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading