U ZADRUZI NEMA POVLAŠĆENIH: Procurio novi snimak Ane Ćurčić - besna kao ris zbog KAZNI Velikog šefa, ostala bez MILIONSKOG HONORARA!

Autor:

Zadruga

18.09.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurćić ostala bez milionskog honorara, za sve okrivila Zoricu Marković!

U ZADRUZI NEMA POVLAŠĆENIH: Procurio novi snimak Ane Ćurčić - besna kao ris zbog KAZNI Velikog šefa, ostala bez MILIONSKOG HONORARA!

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Ćurčić

Grupa "Izigrane lavice" je izbacila novi audio-snimak Ane Ćurčić, drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6". Ana na snimku besni zbog toga što ju je Veliki šef kaznio oduzimanjem honorara zbog kršenja pravila u ovom rijalitiju.

Kako je istakla na snimku, slušala je Zoricu Marković, koja joj je govorila da može i da odbije izolaciju i da skine bubice, te da za to neće biti kažnjena, a Veliki šef je još jednom pokazao da u "Zadruzi" nema povlašćenih.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

- Dobila sam isplatu od 720.000 (dinara), samo me zanima šta je u pitanju. Trebalo je da dobijem 51.300 (evra), manje 12 koje sam dobila, manje ovih 6.000 (evra). Sve što sam radila, pitala sam Zoricu Marković, rekla mi je da sam mogla da odbijem izolaciju. Dobila sam amin od nje. Prvo sam otišla kod nje u WC, rekla mi je da mogu da skinem bubicu. Sve što sam radila, prvo sam pitala nju. Sve sam ponela na svojim leđima. Ispoštovala sam sve. Spustila loptu, da debilčina (Zvezdan) ne pravi haos. Na ulici sam, hoću da sredim svoj život - besnela je Ana na ovom audio-snimku.

Republika

Foto: Republika TV

Zorica Marković

Podsetimo, grupa "Izigrane lavice" nastala je od nekadašnje fan stranice drugoplasirane takmičarke "Zadruge 6", koja je nosila ime "Lavice". Na ovoj Instagram stranici svakodnevno se pojavljuju Anine privatne prepiske, glasovne poruke i audio-snimci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

19.09.2023 06:34

Zašto ih boli Ana kada ona nije više u rijalitiju?