TAKMIČARIMA SAOPŠTENA ZVANIČNA ODLUKA: Ovo su GLASOVI publike, svi su zanemeli kad su čuli da napušta ON "Elitu"

Autor:

Zadruga

18.09.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Bukilić, Jasmina Ana i Aleksandar Anđelković bili su nominovani, a voditelj je saopštio ko zauvek napušta imanje!

TAKMIČARIMA SAOPŠTENA ZVANIČNA ODLUKA: Ovo su GLASOVI publike, svi su zanemeli kad su čuli da napušta ON "Elitu"

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je voditelj Darko Tanasijević završio sa intervjuima sa takmičarima u Šiša baru, on se uputio ka izolaciji kako bi zajedno sa nominovanim učesnicima, Nikolom Bukilićem, Jasminom Anom i Aleksandrom Anđelkovićem krenuo ka dvorištu, kako bi odigrali izazov koji im je spremio Veliki šef.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Elita uživo ispadanje

 

Kada su stigli do dela predviđenog za igricu, Veliki šef im je zadao zadatak: dobili su kofe, loptice i balone, za određeno vreme trebaju da loptice ubace u kofu, ali caka je u tome što balon treba da bude u vazduhu. Nikola Bukilić je imao prednost i prvi je stigao do cilja, dok su Aleksandar i Jasmina Ana doživeli peh. Nakon ovoga, Darko je saopštio zadrugarima rezultate glasova publike.

Jedno od vas troje ima 71 posto glasova, drugo ima 22 posto, a treće ima 7 posto glasova. Ovog trenutka Zadrugu napušta Aleksandar Anđelković- saopštio je Darko, te su učesnici počeli da se pozdravljaju sa njim.

Detaljnije u nastavku:

 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading