"ŠUTNUO ME JE I PONIZIO" Miljana Kulić postala devojka za jednu noć!

Autor:

Zadruga

16.09.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva se obratila Terzi, sa kim je želela da uplovi u vezu!

"ŠUTNUO ME JE I PONIZIO" Miljana Kulić postala devojka za jednu noć!

Foto: ATA Images

Takmičari "Elite" su danas imali sastanak, na kom su birali osobe prema kojima su promenili mišljenje ka lošijem. Uroš Stanić je ustao i napravio kolaps svojim izlaganjem.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

- Prva osoba je Boža Džons ne samo zbog Bojane nego i zbog mene. Prvo si hteo da me oženiš, a onda si mi psovao majku. Druga je Milena Kačavenda, koja mi je prvo davala savete, a onda me etiketirala kao šlihtaru, a posle napravila pakao sa svojim pudlicama. Treća osoba je Nikola Bukilić, koji je delovao veselo, a sada vređa sve žive -r ekao je Uroš, zbog čega je Nikola Bukilić pobesneo:

- Ne mešaj se ti u muško-ženske odnose, ped**čino jedna obična - rekao je Bukilić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Borislav Terzić

Reč je dobila i Miljana Kulić, koja se razočarala što Borislav Terzić Terza nije ozvaničio vezu sa njom.

- Prva osoba je Terza, koji mi je bio jako drag od pre, a šutnuo me je i pustio da budem devojka za avanturu, za jednu noć. Jutro posle toga sam se probudila sva srećna, mislila sam da ćemo pričati o našoj budućnosti, mnogo mi je lepo bilo te večeri, ali je blamantno. Ponizio si me i ukaljao moj lik i delo, bila sa samo igračka u tvojim rukama - počela je Miljana.

- Druga osoba je Milena Kačavenda, koja pljuje po nekome koga je branila 25 godina, mafija i gađa papučom Čuburca. Vređala je mene i Aneli i spomenula nam dete, rekla si mi da imam dijagnozu. Na pravom ste putu da pokažete ko ste i šta ste, mnogo me je razočarala. Treća osoba je Nikola Bukilić koji mi je bio momak na mestu, ali kada je prokomentarisao Aneli pao mi je u očima - rekla je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading