ONA JE DVORSKA LUDA, A ONI SU U MIŠJOJ RUPI: Ivan Marinković nikad surovije o porodici Kulić, otkrio da li se čuje sa sinom Željkom!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković za Republiku otkrio kako gleda na Miljanino učešće u "Eliti" i da li je u kontaktu sa porodicom Kulić!

ONA JE DVORSKA LUDA, A ONI SU U MIŠJOJ RUPI: Ivan Marinković nikad surovije o porodici Kulić, otkrio da li se čuje sa sinom Željkom!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/RTV Pink Official

Pre manje od nedelju dana počelo je rijaliti takmičenje "Elita", a mnoge teme izbile su već u prvi plan i bude veliko interesovanje kod publike. Jedna od njih je naravno odnos Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, koji je iznenada postao loš, nakon proslave rođendana njihovog sina Željka Kulića. Miljana jako često spominje Ivana u rijalitiju i žali se na njegov odnos prema Željku, a mi smo ga pozvali kako bi za naš portal otrkio svoju stranu priče. 

Republika

Foto: Instagram/printscreen, ST/Nikola Mutić, Antonio Ahel/ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Bebica i Zola

- Ona nije normalna. Mora da se shvati jedna stvar, retko grešim u procenama, u "Eliti" će da bude glavna reč Milena Kačavenda, Zvezdan, Ana i Aca, bez obzira što niko od njih troje ostalih trenutno nije tu, ne znam da li će ući, verujem da neko hoće. Miljana će kao večita dvorska luda da pokušava, to mi je drago što nisam pogrešio, vidim da je svi zovu tako, ona samo kao dvorska luda može da bude zanimljiva. Menjam kanal jer ona istu priču priča za mene, Bebicu i Zolu. Verujem da je u deficitu kad je glavna tema u "Eliti" u pitanju. Ja Bebici držim fige, ne jer navijam protiv Miljane, nego jer vidim drugog čoveka, koji komunicira, druži se sa ljudima, više priča, sarađuje sa drugim učesnicima. On je bio omađijan Miljaninim prisustvom, nije dolazio do izražaja, nije mogao da izgovori jednu rečenicu. Ako ovako nastavi može Kuliće, ne uplićem sebe, da ih razmontira. Njima je važno da se priča, a šta se priča nije bitno. Njima je bitno da budu u centru pažnje, narodu je to dosadilo. Mislim da će Miljanina priča ne da padne u drugi plan, nego peti - pričao je Ivan Marinković. 

Da li si u kontaktu sa Sinišom i Marijom Kulić otkako je Miljana ušla u rijaliti?

- Ne čujemo se, meni je žao što se ne čujemo jer nemam način da stupim u kontakt. Ne želim da im čujem glas to će da preraste u katastrofu. Drago mi je što nisam deo toga, jer nemaju sad motiv, ni razlog da pričaju o meni. Vidim da su i oni u mišjoj rupi, zato što Miljanina priča neće imati značaja. Tako da, nismo u kontaktu - poručio je Ivan za Republiku

Republika

Foto: Instagram/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Julija

13.09.2023 08:19

Rece Ivan i osta ziv. Zeljko je nebitan bitni su Kulici da se kaci na njih. Strasno