MILJANU PRETUKLA TEODORA: Produkcija je žestoko KAZNILA, procurio snimak okršaja! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.09.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Radojičić pretukla Miljanu Kulić u prošlom rijalitiju, optužila je da joj je ukrala stvari!

MILJANU PRETUKLA TEODORA: Produkcija je žestoko KAZNILA, procurio snimak okršaja! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTVPink

Miljana Kulić i Teodora Radojičić su učesnice Pinkovog novog rijalitija "Elita". Ove takmičarke su već učestvovale zajedno u rijalitiju "Parovi", gde su imale skandaloznu situaciju i to na Božić. Tokom tadašnje emisije "Nominacije", Teodora je ljutito prišla Miljani i optužila je da joj je preturala po stvarima.

Voditeljka Bojana Ristivojević je tada upozorila Teodoru i rekla joj da se vrati na mesto, ali ona to nije želela da uradi jer je bila kivna.

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Okršaj Miljane i Teodore

Kulićeva je negirala da je uzela njene stvari, a Radojičićeva je izgorela od besa. Prišla joj je, ščepala za lice i počela da je šutira. Obezbeđenje je utrčalo u vilu "Parova" kako bi ih razdvojilo.

Voditeljka je poručila Teodori da će biti papreno kažnjena, kao i da će otići u izolaciju. Produkcija je tada sklonila kadar sa njih dve, ali se u pozadini mogla čuti vriska i razbijanje čaša. Kako su Teodora i Miljana učesnice novog rijalitija, ovaj snimak je ponovo postao aktuelan na društvenim mrežama i svi se pitaju da li će njih dve uspeti da imaju miran odnos ili će ponovo zakrviti.

Sniimak možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading