PLJUŠTE UVREDE U ELITI! Miljana se brutalno osvetila ljutoj rivalki: Kad bih joj GLAVU ODRUBILA...

Autor:

Zadruga

03.09.2023

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle ovog takmičenja više neće biti isto!

PLJUŠTE UVREDE U ELITI! Miljana se brutalno osvetila ljutoj rivalki: Kad bih joj GLAVU ODRUBILA...

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras se u rijalitiju "Elita" održava specijalna emisija "Izbor za Miss i Mistera", zbog kojeg su na imanje ušetali voditelji Darko Tanasijević i Ana Radulović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Darko Tanasijević i Ana Radulović

Noć su otvorile devojke, koje su prošetale elegantne kombinacije, a Miljana Kulić nije mogla da odoli da ne isproziva Slađu Lazić.

- Telo šestica, ali kad bih joj glavu odrubila. Kad vidim ostale devojke, možda nećeš ni dobiti ocenu. Ja sam u poziciji žirija, sve gledam. Glava mi se ne sviđa - komentarisala je Slađa. 

- Ljubomora je čudo - dodala je Slađa. 

Podsećamo, Miljana i Slađa su postale ljude rivalke kad se Slađa zbližila sa Lazarom Čolićem Zolom i otpočela ljubavni odnos, a kap koja je prelila času, bilo je druženje sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koje se desilo čim su Miljana i on okončali vezu.

Slađa je i sinoć ispred naših kamera potkačila Miljanu, a u "Eliti" najavila vezu sa Bebicom. 

- Sa mnom ljudi imaju problem, kako vi sa mnom, tako i ja. Miljani neću da pružim ruku, nema o čemu da razgovaram sa Miljanom Kulić - govorila je Slađa, pa prokomentarisala Bebicu.

- Ja sam rekla da jedva čekam da uđe, iznenadio me je, rekao je posle dve nedelje. Nismo u vezi, ali ostavljamo otvoren odnos. Mi smo prijatelji, nastavićemo i tamo, ali biće svega - govorila je ona. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Slađa Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading