DOBILA SAVETE OD LUNE I ANABELE! Poznata pevačica ulazi u ELITU, vraća se na scenu posle pauze od 15 godina! (VIDEO)

Autor: M. G. / B. P. M.

Zadruga

31.08.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica koja je harala scenom za Republiku otkrila šta su joj Luna i Anabela rekle!

Irina Kolin, poznatija kao Irina2Hot, nestale je sa domaće javne scene pre 15 godina. Pevačica je odlučila da se vrati na velika vrata, a ekipa Republike ju je zatekla ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde se održava lekarski pregled za buduće takmičare "Elite".

Ona nam je otkrila da joj je ponuđen odličan honorar i da u "Elitu" ulazi kako bi ćerki i sebi obezbedila bolju budućnost, a nedavno je snimila i svoju novu pesmu.

Republika

Foto: eStock

Irina 2Hot

- Ja sam Irina Kolin, poznatija po imenu Irina 2Hot. Želim da iskoristim ponuđenu priluku. Snimila sam novu pesmu, nije me bilo 15 godina na estradi. Ponuđen mi je dobar honorar, želim lepšu budućnost sa njom. Što da nema još - rekla je Irina.

Pevačica nam je otkrila da su Luna Đogani i Anabela Atijas stupile u kontakt sa njom i da su joj poželele sreću u rijalitiju.

- Živim u kraju Slobe Radanovića, imam dobar odnos sa Anabelom. Okej sam sa Marinom Visković. Sa svima sam u principu okej, nemam nikakav problem, ali se ni sa kim ne družim intenzivno. Više su tu mame i iz škole. Anabela mi je poželela sve najbolje. Luna takođe. Poželele su mi sve najbolje, da se ne dam. Maternji jezik mi je nemački, imaću mnogo lapsusa. Psovaću na nemačkom. A možda iščupam nekome grkljan. Sa Zolom mogu na nemačkom, mada, bićemo kažnjeni - istakla je ona za Republiku.

Republika

Foto: eStock

Irina 2Hot

Irina 2Hot proslavila se devedestih godina kao članica kontroverznog ženskog sastava, a nacija je za njom odlepila nakon što se pojavila u čuvenom spotu pokojnog Dalibora Andonova Grua, nakon čega se potpuno povukla iz javnosti. Irina se u međuvremenu udala, dobila ćerku, ali i uspešno razvela.

 

Rijaliti "Elita" počinje 2. septembra u 21 čas, a na portalu Republika u okviru kategorije "Zadruge" možete pratiti sve zanimljivosti i aktuelnosti vezane za ovaj rijaliti, kao i za buduće takmičare.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mane

01.09.2023 12:24

Ako su ti sve objasnile one dve lujke onda se pozdravi sa moralom!