VODITELJA ZADRUGE POTERAO MALER, PRED ELITU MORAO DA KORISTI SVETU VODICU: Darko Tanasijević napokon iskoristio poklon od Aleksandrine majke!

Autor:

Zadruga

27.08.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Tanasijević se javno požalio, pa otkrio da koristi svetu vodicu pre otvaranja Elite!

VODITELJA ZADRUGE POTERAO MALER, PRED ELITU MORAO DA KORISTI SVETU VODICU: Darko Tanasijević napokon iskoristio poklon od Aleksandrine majke!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pripreme za "Elitu" u punom su jeku, a Darko Tanasijević, voditelj Zadruge, došao je na ide da se malo "osveži" svetom vodicom, koju je, kako saznajemo, dobio na poklon od Slovenke Nikolić, majke Aleksandre Nikolić.

Naime, on je objavio snimak na svom Instagram profilu, gde je pokazao bočicu, pa otkrio kako je sada pravo vreme da se rashladi, s obzirom da su visoke temperature, a on se priprema za novu sezonu rijalitija.

Republika

Foto: Instagram.com

Darko Tanasijević

Na flašici je pisalo "Za Darka Tanasijevića", a ono što se zna, jeste da osvećenje vodice po domovima nije samo "puki" običaj, nego nasušna potreba samih vernika, koji osećaju potrebu da povremeno budu osvećeni i očišćeni kropljenjem svete vodice. 

- Poterao me je maler neki, ali sam se setio da kod sebe imam svetu vodicu - govorio je Darko.

Republika

Foto: instagram.com/darko.tanasijevic

Darko Tanasijević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading