RADNIK PRODUKCIJE ZADRUGE PROGOVORIO O POLIVANJU ANE RADULOVIĆ: Ana Ćurčić će DEBELO biti KAŽNJENA zbog ovoga?

Autor:

Zadruga

16.08.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošle noći oglasili su se iz produkcije, povodom polivanja Ane Radulović od strane Ane Ćurčić!

RADNIK PRODUKCIJE ZADRUGE PROGOVORIO O POLIVANJU ANE RADULOVIĆ: Ana Ćurčić će DEBELO biti KAŽNJENA zbog ovoga?

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Voditeljka televizije Pink, Ana Radulović, doživela je neprijatnost u studiju, kada ju je bivša zadrugarka, Ana Ćurčić, polila sokom zbog pitanja gledalaca.

Ana Ćurčić tvrdila je da se izvinila voditeljki, a mnogi su to shvatili kao ,,pranje" zbog publike. Prošle noći emisiju je vodio voditelj Darko Tanasijević, koji se sada prvi put oglasio povodom divljačkom ponašanja Ćurčićeve.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Darko Tanasijević Narod pita

 

Darko je pružio Ani podršku, uz apel da su oni voditelji i da su na svom radnom mestu, te da potreba za takvim ponašanjem nema potrebe. 

- Apropo te situacije moram da pružim podršku Ani Radulović jer mi voditelji nismo krivi za to što ste vi radili, pa da nas polivate vodom i sokovima - rekao je voditelj.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić i Ana Radulović

 

U komentarima se mogu naći apeli da se Ana Ćurčić kazni za svoje nevaspitano ponašanje, a ostaje nam da vidimo da li će produkcija odbiti honorar. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sa

16.08.2023 11:07

Au, kakva drama ! Voditeljku poprskalo 2 gutljaja soka koji su prosuti na pod blizu njenih nogu. A zašto "drama" (gledano kroz reakciju voditeljke, komentatora i nekih novinara) i "udarna vest" o kojoj se piše već treći dan? Zato što je sok prosula Ana Ćurčić, jedina tem ( ili tema koja je najmanje 90% tema emisija u oova 2 meseca ) i šta je sve ostalo ispalo nezanimljivo a da bi moglo trajati 2 meseca. Anin postupak nije dobar kao ni postupak kad Zorica "tušira" Marinkovića, kad Tara gađa stolicom Miću, kad Mljan nasrće na drugog zadrugara u emisiji, kad se bacaju i lome čaše po podu studia...ali, svemu tome se pridavalo msnje znsčaja i manje se pisalo o tome iako su tada voditelji bili više "ugroženi" Mislim ds su voditelji i novinari izgubili mnoštvo tema ovog leta, kroz Zadrugu je prošlo oko 60 osoba a sve se svelo na učestalo gostovanje 5-6 ljudi, na uključenje u program istih gledalaca koji postavljaju ista pitanja ili pričaju istu priču. I voditelji svažog gosta pitaju (a i gledaoca koji se uključi)..."a koje je tvoje mišlje je o Ani Ćurčić" ? Dosadno i uvek sve isto, Mislim i da je predugo održavati ovakav tip emisije 2 meseca, trebalo ju je "ugasiti" kad je postalo ponavljanje "gradiva".