SVAĐA ANE RADULOVIĆ UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka očitala bukvicu Mikici, publika ostala NEMA zbog njene burne reakcije!

Autor:

Zadruga

27.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović nije mogla više da ćuti, pa Mikici Bojaniću zapušila usta!

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je Nenada Aleksića Ša i Mikicu Bojanića, sa kojim je u jednom trenutku i ušla u raspravu. Naime, voditeljka je imala potrebu da se obračuna sa Mikicom zbog njegovih dvostrukih aršina, o kojima su još tokom trajanja Zadruge 6 zadrugari komentarisali. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović Narod pita

 

Sve je počelo u trenutku kada je Mikica počeo da kudi odnos Sanje Grujić i Marka Stefanovića, dok je Matoru zdušno branio. Voditeljka Ana ga je samo upitala o dvostrukim aršinima, na šta je on burno reagovao, te mu je ona odmah zapušila usta uživo u emisiji. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mikica Bojanić Narod pita

 

- Na primer ne komentarišemo Matoru i njenu vezu, ali su zato svi zadrugari komentarisali Sanju i Marka. Zašto? Zato što ste dobri sa Matorom? Kao ne treba ljudi da se mešaju u tuđe odnose, a sad određeni su dobri sa Matorom, pa tu nećemo da se mešamo - odbrusila je voditeljka Ana Mikici.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading