PUČE BRUKA NA PINKU! Izneli prljav veš o ELITNOJ i tajnoj VRELOJ AKCIJI: Ona je devojka za jedno veče! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugari raskrinkali buduću takmičarku "Elite"!

PUČE BRUKA NA PINKU! Izneli prljav veš o ELITNOJ i tajnoj VRELOJ AKCIJI: Ona je devojka za jedno veče! (VIDEO)

Foto: Republika

Preksinoć se u emisiji "Narod pita" pevač Lepi Mića posvađao sa Slađom Lazić, te istakao da je ona u "Zadruzi 6" bila intimna sa Markom Smiljićem, koji je poznatiji kao Marko MMA. Kad je Slađa ovo negirala, Mića se zakleo u svog pokojnog oca da je to istina.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Slađa Lazić i Marko Smiljić

Odnos Slađe i Marka je i sinoć bio tema. Voditeljka Ana Radulović je ugostila Miljana Vračevića, Ivana Dragića i Adama Đoganija, a Vračević je potvrdio Mićine reči.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljan Vračević

- Ne čujem se sa Mićom, ne čujem se ni sa kim od zadrugara. Dragića sam sreo ispred zgrade, sa Zolom se čujem i smatram ga drugarom. Sa Filipokm nešto preko poruka, a ovo ostalo koga pratim, slika, sprdnja, zajebancija. Počeo sam da radim u ozbiljnoj kompaniji, sa ozbiljnim stvarima. Niti se čujem, niti viđam, niti učestvujem u tim okupljanjima - istakao je Miljan.

- Čime te je Slađa toliko iznervirala - upitala je voditeljka Ivana Dragića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Dragić

- Krivo mi je jer smo bili jako dobri, a onda se ispostavilo da me je ogovarala. Ne volim dvolične ljude. Primećujem da ulazi u "Elitu", očekujem da će spavati sa nekim muškarcima. Jedva je izdržala da ne bude sa nekim deset meseci - rekao je zgodni Crnogorac.

- Ja sam čuo da je Slađa bila intimna sa Markom MMA - istakao je Miljan.

- To je devojka za jednu noć, ne za vezu. Slađa je malo glupava, želi da preko te golotinje ispliva u prvi kadar - smatrao je Adam Đogani.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Adam Đogani

Podsetimo, Slađa je buduća učesnica "Elite". Ekipa Republike zatekla ju je pre nekoliko dana na sistematskom lekarskom pregledu za buduće učesnike "Elite", u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mimi

25.08.2023 08:22

Kada će produkcija da stavi tačku na tog Miću ,pa on je pravi makro ,manipuliše sa devojkama podvodi ih a o ponašanju i rečniku da ne pominjem , sramno