ELITNOJ SEVNULA CICA MACA! Paradirala BEZ GAĆA pored voditelja, skandal na Pinku UŽIVO! (18+ VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšoj zadrugarki sevnulo međunožje u programu uživo!

ELITNOJ SEVNULA CICA MACA! Paradirala BEZ GAĆA pored voditelja, skandal na Pinku UŽIVO! (18+ VIDEO)

Foto: ATA Images, Printscreen/pink

Bivša zadrugarka Slađana Lazić, poznatija kao Slađa Poršelina ili Slađa Blinda, bila je gošća voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Narod pita" sinoć. Emisija je bila burna, a Slađa se skoro cele noći svađala sa Lepim Mićom, koji je takođe bio gost i koji je pokušavao da raskrinka njeno prijateljstvo sa Majom Marinković.

Republika

Foto: ATA Images

Slađa Lazić

Slađa je privukla pažnju i svojim stajlingom, koji je komentarisao i Lazar Čolić Zola, koji se uključio u emisiju.

- Pratim vas pomno. Nekima nije normalno da se žena obuče kao Slađana, ali vi niste svesni šta će ona postati za par godina. Blinda će nadmašiti Staniju - istakao je Zola.

Ono što mnogi mogli da primete je da da Slađa ispod izazovne haljine nije imala donji veš. Tako joj je u jednom trenutku, dok je pokazivala svoj stajling i telo, sevnuo intimni deo tela. Dok se nameštala da pokaže haljinu, Slađa je pokazala i nešto više, a snimak se brzo proširio društvenim mrežama i možete ga videti u nastavku ovog teksta.

Slađa je jedna od bivših zadrugarki koja će učestvovati u sedmoj sezoni popularnog rijalitija "Zadruga", koja će nositi naziv "Elita". Naime, Lazićeva je potpisala ugovor, a prošlog vikenda smo je uhvatili na sistematskom lekarskom pregledu za buduće učesnike "Elite", koji se održao u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu. Televizija Pink je najavila da će "Elita" početi 3. septembra ove godine u 21 čas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Biba

24.08.2023 09:39

Sta reci a ne zaplakati jer budala ostaje budala

JA

24.08.2023 09:57

Ova devojka izgleda tako jeftino da je to tuzno….a ova haljina bez donjeg vesa i flekom pozadi je zaista FUJJJJ !