KAKAV BLAM: Slađi Lazić "skinuli" fotošop, pa pokazali kako ona zaista izgleda!

Autor:

Zadruga

22.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađi Lazić zakazao fotošop, osvanula fotografija koja dokazuje sve!

KAKAV BLAM: Slađi Lazić "skinuli" fotošop, pa pokazali kako ona zaista izgleda!

Foto: ATA Images

Slađa Lazić

Kontroverznu zadrugarku, Slađu Lazić, zatekli smo na lekarskom pregledu pred ulazak u Elitu, a nju fanovi nisu uspeli da prepoznaju, s obzirom da se na Instagramu predstavlja potpuno drugačije.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila njena fotografija sa sistematskog pregleda, kao i fotografije koju je Slađa objavila na Instagramu, a razlika je bila više nego očigledno.

Republika

Foto: RTV Pink

Slađa Lazić

Zadrugarka je potpuno izmenila lice, koristeći fotošop, a njoj očigledno nije smetalo da se to primeti, pa je preterala i izmenila lični opis.

Ove fotografije izazvale su lavinu reakcija na društvenim mrežama, a korisnici istih nisu mogli da veruju da se Slađa usudila na ovo i da je zaboravila da su je gledaoci pratili u rijalitiju 24 sata, sedam dana nedeljno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.08.2023 15:52

Takve su i plastične voditeljke rijalitija, zar su lepše ? Da li ste videli na šta liči Ana Radulović, koja se hvali da je "prirodna", i to izgleda baš "po seljački" i bljak kičasto obučena kao starleta u neki najlon i čipke, kao na vašaru... Ali, biti voditeljka BILO ČEGA na Pinku... o, o, o, ti se osiliš i glumiš damu, kao Marija Kulić iz Niš(a)! Ali ona bar priznaje. I veća je dama, iako starija, od Ane Radulović i ove sada voditeljke nove i mlađe, isto plastične...

Iva

22.08.2023 17:28

@Vojvotkinja Tolstoj - Ne se.i! Ana Radulovic je divna, inteligentna, lepa , zabavna… a ti si ocito ljubomorna, zla, negativna i odvratna sa svojim bljuvotinama!