SAZNAJEMO: Mina Kostić ulazi u ELITU, ovo su svi detalji!

Autor:

Zadruga

23.08.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Mina Kostić je buduća takmičarka "Elite"!

SAZNAJEMO: Mina Kostić ulazi u ELITU, ovo su svi detalji!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Ilustracija

Kako je televizija Pink zvanično saopštila, sedma sezona popularnog rijalitija "Zadruga", koja će nositi ime "Elita" počinje 3. semptembra, sa početkom u 21 čas. Imena učesnika se i dalje čuvaju u tajnosti, a zvanično je saopšteno da su učesnici Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović. Kako Republika nezvanično saznaje, nova učesnica "Elite" je i popularna folkerka Mina Kostić.

Naime, kako naš izvor tvrdi, Mina je nedavno viđena kako ulazi u zgradu televizije Pink na Dedinju, gde se vode pregovori sa budućim takmičarima "Elite".

Republika

Foto: Republika.rs

Mina Kostić

- Mina je viđena kako ulazi u zgradu Pinka na Dedinju, a po gradu se šuška da je dobila odličnu ponudu da uđe u "Elitu". Već je učestovovala u rijalitiju pre mnogo godina i uželela se takvog formata. Dobila je odličnu ponudu, koju nije mogla da odbije. Već je nekoliko puta pevala u "Zadruzi" i poznaje mnoge takmičare, tako da će se sigurno odlično snaći u novom formatu - ističe izvor za Republiku.

Podsetimo, Mina je bila učesnica druge sezone rijalitija "Farma" na televiziji Pink, nakon koje je i sama priznala da bi ušla u "Zadrugu", ukoliko bi dobila dobar honorar.

- Ušla bih u rijaliti, jedino ako mi ponude honorar od 500.000 evra - rekla je svojevremeno Mina za domaće medije.

Republika

Foto: Ilustracija

 

Skoro sve je spremno za početak spektakla, a Mina neće biti jedino iznenađenje. Kako se šuška, na Pinkov poziv se odazvalo još nekoliko poznatih estradnjaka. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Minom na broj poznat redakciji, ali se nije javila na naš poziv.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Boba

23.08.2023 14:50

Gladna para!