PINK ZVANIČNO POTVRDIO: Njih dvoje se vraćaju na male ekrane, gori Zadruga!

Autor: P. R.

Zadruga

22.08.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo obaveštenje za Zadrugu!

PINK ZVANIČNO POTVRDIO: Njih dvoje se vraćaju na male ekrane, gori Zadruga!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kako je potvrđeno od strane produkcije televizije Pink, večerašnji gosti u novom izdanju emisiji "Narod pita" kod voditeljke Ane Radulović biće niko drugi, nego bivši ljubavni par, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, koji će bez sumnje uspeti da odgovore na sve skandale koji ih prate u poslednje vreme.

Dvojac koji intrigira svojom pojavom, ali i svojim izjavama koje nikog ne ostavljaju ravnoudšnim, večeras se sprema da se ponovo nađe oči u oči, kako bi jedno drugom rekli sve što do sada nisu imali prilike.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

MIljana i Zola Narod pita

Kako je šou neizbežan kada se ove dva rijaliti učesnika spoje, javnost je spremna na još jednu ludu noć dobre zabave i intrigantnih dešavanja.

Podsećanja radi, Milica Mitrović najavila je da će nova sezona "Zadruga", koga će ove godine nositi naziv "Elita" početi sa emitovanjem 3. septembra od 21 čas. Od poznatih lica, za sada je potvrđeno učešće Marka Đedovića, Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića koji će se ponovo naći na malim ekranima, ovog puta kao učesnici "Elite". Lekarski pregledi su u toku, međutim, produkcija najgledanijeg TV formata sve čuva u strogoj tajnosti i još uvek nije poznat tačan datum kada će nova sezona rijalitija početi sa emitovanjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

22.08.2023 22:14

Hoce li neko da odgovori od novinara,konacno,kako to Mitrovic daje izjavu da nijedna osoba sa nasilnickim ponasanjem nece uci u zadrugu,a ovog psiho kretena miljanu dovode po 20 puta u emisije,ona juri Marinkovica po studiju da ga bije,i jos ce da je ubace u rijaliti? Hoce li neko odgovoriti na to pitanje?