TAKI OTEO CURU BIVŠEM ZADRUGARU: Zabio nož u leđa prijatelju, zgodnu crnku hvata za ZADNJICU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

20.08.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Maje Marinković ponovo šokira domaću javnost!

TAKI OTEO CURU BIVŠEM ZADRUGARU: Zabio nož u leđa prijatelju, zgodnu crnku hvata za ZADNJICU! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Taki

Radomir Marinković Taki, otac bivše zadrugarke Maje Marinković, se tokom ove godine posebno zbližio sa njenim nekadašnjim cimerom iz Bele kuće, Božom Džonsom. Njih dvojica su praktično nerazdvojni, a Boža je danas otkrio da mu je tako "preoteo" devojku.

Naime, oni su posetili jedan gradski bazen, a Taki je ščepao zgodnu crnku za zadnjicu.

- Taman nađem devojku i Taki mi je ukrade na bazenu... Stvarno, dokle više, Tadžo?! Pa i ja imam dušu, bre, bato - požalio se Boža.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Boža je inače i budući učesnik rijalitija "Elita". Ekipa portala Republika zatekla ga je danas na sistematskom pregledu za buduće učesnike, koji se održao u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, gde je dao intervju za naš portal.

- Sada ulazim potpuno spreman, više neću biti igračka, sad sam igrač. Bilo je svega, Miljana Popović me je maksimalno iskoristila, bila je zbog mene 10 meseci u Zadruzi, samo ću toliko reći i neću joj više davati na značaju - rekao je Boža Džons.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Boža Džons

Takođe, on je otkrio kakve pretnje dobija iz Sarajeva, zbog prijateljstva sa Majom Marinković, koja je bila u vezi sa Bilalom Brajlovićem, pa se sumnja da sve dolazi od njega:

- Dobijao sam neke pretnje iz Sarajeva, ali mislim da su u pitanju lažni profili, nisam siguran. Maja mi je dobra prijateljica, stvarno me je uvek ispoštovala - objasnio je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

20.08.2023 10:24

Ko je ovaj mali?

Slavica

20.08.2023 16:13

Uzas jedna. Kako ga nije sramota da se ovako slika sa devojkama.