BUDUĆI UČESNIK ELITE OTKRIO KAKO GA JE ZADRUGARKA ISKORISTILA: Šokantna priznanja pred ulazak u rijaliti, umešao Maju i Bilala u sve!

Autor: G.D. / M.I.

Zadruga

19.08.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik Elite ulazi u rijaliti sa paklenim planom!

BUDUĆI UČESNIK ELITE OTKRIO KAKO GA JE ZADRUGARKA ISKORISTILA: Šokantna priznanja pred ulazak u rijaliti, umešao Maju i Bilala u sve!

Foto: ST/Dragan Kadić

Boža Džons

U toku su lekarski pregledi pred ulazak u "Elitu", najnoviji projekat, koji će prevazići sve do sada emitovano, a tamo smo zatekli i bivšeg zadrugara, Božu Džonsa, koji se vraća u rijaliti potpuno spreman.

Naime, on je već sada krenuo sa raskrinkavanjem, a najpre se osvrnuo na Miljanu Popović, sa kojom je bio poprilično blizak i koja ga je, kako sam kaže, iskoristila:

 

- Sada ulazim potpuno spreman, više neću biti igračka, sad sam igrač. Bilo je svega, Miljana Popović me je maksimalno iskoristila, bila je zbog mene 10 meseci u Zadruzi, samo ću toliko reći i neću joj više davati na značaju - rekao je Boža Džons.

Takođe, on je otkrio kakve pretnje dobija iz Sarajeva, zbog prijateljstva sa Majom Marinković, koja je bila u vezi sa Bilalom Brajlovićem, pa se sumnja da sve dolazi od njega:

- Dobijao sam neke pretnje iz Sarajeva, ali mislim da su u pitanju lažni profili, nisam siguran. Maja mi je dobra prijateljica, stvarno me je uvek ispoštovala - objasnio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading