SVI ŽELE DA JE VIDE U ELITI! Bivša zadrugarka snima film za ODRASLE, najavila HAOS!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka obavestila fanove da snima film za odrasle!

SVI ŽELE DA JE VIDE U ELITI! Bivša zadrugarka snima film za ODRASLE, najavila HAOS!

Foto: Prinstcreen/xnxx

Iako je kratko boravila u "Zadruzi 2", bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi ostavila je veliki utisak na publiku najgledanijeg rijalitija. Klipove i slike majke pevača Sava Perovića publika i danas deli i koristi za pravljenje mimova, a ona je nakon izlaska iz rijalitija odlučila proširi svoj biznis i stekne dodatnu zaradu.

Republika

Foto: Instagram.com

Suzana Perović Blondi

Suzana, koja je maserka, nedavno je otvorila svoj Onlifans profil, gde zgrće mnogo para. Kada smo nedavno pisali, od novca koji je zaradila preko Onlifansa kupila je čak tri stana u Baru, a danas je šokirala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Suzana, koja je ranije izbacivala samo svoje golišave fotografije, odlučila je da ode korak dalje. Ona je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestila da će snimiti svoju vrelu akciju i izbaciti je na ovoj platformi za odrasle.

- Blondi. Snimam za Onlifans s*ks. Uuu, sve će da gori - napisala je Suzana, stavila pored svog imena krunu, kao i tri emotikona vatre.

Republika

Foto: Instagram.com

Blondi najavila snimak vrele akcije

Inače, Blondino ime se često pominjalo kad je televizija Pink zvanično saopštila da će sedma sezona "Zadruge" nositi naziv "Elita". Mnogobrojni fanovi poželeli su da je vide u ovom projektu, a ona je nekoliko puta aludirala na to da bi mogla da uđe u "Elitu". Kako su trenutno u toku sistemastki lekarski pregledi za nove učesnike u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, a Blondi se nalazi u Baru, izgleda da ona neće biti takmičarka "Elite", bar ne od samog početka.

Republika

Foto: Ilustracija

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading