ZVEZDANOVA PRIJATELJICA U ELITU ULAZI ZBOG OVOG ZADRUGARA: Razvezala jezik, pa žestoko potkačila Dalilu!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica "Elite" pokrenula sve goruće teme, ulazi u rijaliti zbog ovog zadrugara!

ZVEZDANOVA PRIJATELJICA U ELITU ULAZI ZBOG OVOG ZADRUGARA: Razvezala jezik, pa žestoko potkačila Dalilu!

Foto: Republika.rs

Edina Šerifović

Na lekarskom pregledu pred ulazak u "Elitu" upoznali smo buduće učesnike Zadruge 7, između ostalog i Edinu Šerifović, koja dolazi iz Ljubljane, za sebe kaže da voli muškarce sa debelim novčanikom, a već je bacila oko na Mensura Ajdarpašića.

Međutim, interesantna jeste činjenica da je ona i bliska prijateljica Zvezdana Slavnića, a kako se bavi TikTokom, otkrila je da Dalila Dragojević nije preterano darežjiva:

Republika

Foto: Republika.rs

Edina Šerifović

 

- Ja sam Edina Šerifović, dolazim iz Ljubljane, treniram. Želim da napravim šou u Zadruzi, imam zanimljivu priču, ne bih sad otkrivala šta će sve biti, biću jako zanimljiva. Ne mogu reći da li planiram neku vezu, ulazim kao slobodna devojka, ovi što su sad došli nisu moj tip muškarca. Nikad ja ne pravim prvi korak, nemam vremena za to. Imam puno udvarača - otkrila je ona na samom početku.

- Zvezdan i ja smo dobri prijatelji, nismo se još uvek videli, ali jesmo jednom preko Tik Toka. On nije moj tip muškarca, ne fali mu ništa, samo nije moj tip. Ja kako kažem, tako je - rekla je ona, pa priznala da joj je Mensur privlačan.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mensur Ajdarpašić

 

- Mensur je zanimljiv, nisam njegova buduća devojka, ali zanimljiv mi je. Ne pristajem na s*ks pred kamerama. Jako sam teška osoba za privlačenje - rekla je Edina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Nenad79

19.08.2023 14:58

Inače to je bivša devojka pevača zvezde granda Denisa Kadrića on se sa njom zabavljao godinama !!!