KULIĆI KRALI OD DRŽAVE, SAD IM IZVRŠITELJI ZA VRATOM: Mračne tajne Miljanine porodice, Marija htela i ĆERKE da umeša u KRIMINAL! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.08.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica otkrio najmračnije tajne porodice Kulić!

KULIĆI KRALI OD DRŽAVE, SAD IM IZVRŠITELJI ZA VRATOM: Mračne tajne Miljanine porodice, Marija htela i ĆERKE da umeša u KRIMINAL! (VIDEO)

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Bivši zadrugar Nenad Macanović Bebica prošle noći bio je gost u emisiji ,,Narod pita", a sa njim je porazgovarala voditeljka Ana Radulović. Bebica je otvorio sve karte na sto, te je otkrio mračne tajne o porodici Kulić

Kako ističe, Kulićima su izvršitelji za vratom, a pored toga, otkrio je i kako su krali državu, odnosno kako su uspevali da ,,kradu" struju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Hteli su i na Sinišinog prijatelja da otvore firmu kad Ana i Tijana nisu htele, a nisu htele jer jedine nisu dužne. Niko neće da uđe u posao sa njima. Svi imju neke izvršitelje osim Ane i Tijane - rekao je Bebica, pa dodao da su Kulići krali struju:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica i Ana Radulović

 

- Njima je brojilo za struju, ja ulazim u sobu i vidim da čačkalica stoji u brojilu. Pitao sam Sinišu: "Šta traži čačkalica tu?", on mi kaže: "Ne znaš ti". Mene je kopkalo šta traži to tu i onda sam shvatio da ima točak koji kada se vrti broji koliko struje je potrošeno i onda kako stoji čačkalica, ono ne meri. Sada ima digitalno, jer se ovo zapalilo - rekao je Bebica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading