SINIŠA KULIĆ PRETIO NOŽEM PRED POLICIJOM DA ĆE SE UBITI: Skandalozni detalji iz Niša, Miljana OJADILA ovog čoveka za novac!

Autor:

Zadruga

15.08.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica otkrio je sve detalje iz porodične kuće u Nišu!

SINIŠA KULIĆ PRETIO NOŽEM PRED POLICIJOM DA ĆE SE UBITI: Skandalozni detalji iz Niša, Miljana OJADILA ovog čoveka za novac!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Printscreen Youtube

Prošle noći u emisiji ,,Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je Nenada Macanovića Bebicu, koji je raskrinkao porodicu Kulić. U jednom trenutku, Bebica je dobio pitanje od strane voditeljke da otkrije šta sve zna o njima, a ono što je ispričao, šokiralo je sve u studiju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica

 

- Šta ti to znaš o njima, pa oni pokušavaju da te ućutkaju - pitala je voditeljka.

- Pa ja sam živeo sa njima. Kada neće da daju Miljani pare, ona ode pozjami, pa posle opet i onda kada treba da se vrati, Marija neće da vrati, pravi se luda: "Ja sam rekla u rijalitiju da se ne daju Miljani pare jer kocka"...Onda ode Miljana založi telefon kao da se vadi, pa se vadi telefon...Kada su došli izvršitelji, onda ide padanje u nesvest, prete da će da se ubiju, a onda idu pregovori sa izvršiteljima - rekao je Macanović.

- To meni nije bilo jasno. Struja, komunalije i voda nikada nisu plaćeni, a televizija i internet se plaćaju. Siniša napravi scenu da ode policija: "Ja ću da uzmem nož da se ubijem". Znam jedan butik, hiljadu i nešto evra su dužne. Nosi za neku reklamu, Miljana rastegne - rekao je Macanović.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miki

15.08.2023 09:11

Cela porodica za ludnicu

Ss

15.08.2023 09:52

Bebica je sa njima živeo 2 godine i tada mu je odgovaralo sve ovo šta sad priča. Znači, on i Kulići su iz iste "klase". Sad su ga Žulićke nadigrale, više im ne treba a Bebica ljuti "osvetnik" sad će da priča svašta. Da ume dobro da laže čuli i videli smo davno te je upitno i ovo šta sad priča. Bio je Bebica "mlatomudan"(nežo ga tako nazvao u Zadruzi ), sad je konačno uvideo da nema hleba dugoročnu za tuđim stolom.