NAKON DALILE, ANĐELA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Starleta donela ŠOK ODLUKU, sledi joj PAKAO!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

21:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić donela šok odluku, izdato zvanično saopštenje!

NAKON DALILE, ANĐELA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Starleta donela ŠOK ODLUKU, sledi joj PAKAO!

Foto: M.M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Ilustracija

Crnogorska starleta Anđela Đuričić večeras je održala poslednji TikTok lajv prenos, nakon čega je izdala zvanično saopštenje na Instagramu, da se više neće na toj društvenoj mreži više oglašavati.

Foto: Republika

Anđela Đuričić

 

 

Starleta je na Instagram profilu napisala zvanično saopštenje, te je svojim pratiocima rekla da postoji mogućnost da će se samo obraćati svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži. 

- Eto ljudi, odjavila sam se večeras zvanično sa Tik Toka kao što znate. Družićemo se na Instagramu, gde ću povremeno napraviti lajv za sve ljude koji me vole - napisala je Anđela. 

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Anđela je odlučila da se odrekne ,,moljakanja" fanova za novac koji su joj dosada uplaćivali na društvenoj mreži TikTok. Poznato je da su bivši zadrugari ,,visili" skoro po celu noć na TikTok lajv prenosima, gde su zarađivali i jednu prosečnu platu u Srbiji, ali je starleta iz Crne Gore odlučila da se toga odrekne. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading