PRAVO IZ BOLNIČKE POSTELJE - STIŽE NA PINK: Zadrugar spreman da govori pred kamerama o opakoj bolesti!

Autor:

Zadruga

08.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar najavio gostovanje u emisiji "Zadruga - Narod pita!"

PRAVO IZ BOLNIČKE POSTELJE - STIŽE NA PINK: Zadrugar spreman da govori pred kamerama o opakoj bolesti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca TikToker, zabrinuo je fanove, kada je otkazao svoje prethodno gostovanje u emisiji "Narod pita", a zatim objavio stori, gde je priznao da je njegovo zdravstveno stanje trenutno loše i da o ovome dugo nije želeo da priča.

Naime, on je otkrio da se bori sa virusom, koji je, kako on kaže, smrtonosan, ali izlečiv, a njegovi brojni pratioci bili su preplašeni zbog onoga što je podelio sa njima:

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

- Dugo nisam pričao o svom zdravlju, razlog što nisam gostovao u emisiji je delikatan. Pre svega, reći ću da trenutno bolujem pd virusa koji utiče na kompletni nervni sistem, a ispoljava se na koži. Jako težak virus, na tabletama sam 24/7 i tablete koje su jake utiču na mene tako što me obaraju u krevet. Virus je opasan po život, ali izlečiv. Nadam se da sada razumete. Na jakim sam lekovima i isključivo samo u krevetu. U teškom stanju, ali ne još zadugo - objasnio je Neca.

Po svemu sudeći, zadrugar je sada u boljem stanju, pa je odlučio da dođe u emisiju i objasni kako stvari stoje i šta se zapravo događa u njegovom životu:

- Vidimo se u četvrtak u "Narod pita" - napisao je Neca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

 

Neca se i dalje bori protiv ovog virusa, ali više nije zakovan za krevet, te će ispoštovati svoje fanove, koji jedva čekaju da ga vide pred kamerama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading