NEVIĐENI PREOKRET: Filip Car dobio šut-kartu od Moskve, Aleksandra poseduje sve DOKAZE o njihovom muvanju!

Autor:

Zadruga

06.08.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car pokušao da ponizi Natašu Moskvu zbog "pedale", pa izjavom šokirao sve!

NEVIĐENI PREOKRET: Filip Car dobio šut-kartu od Moskve, Aleksandra poseduje sve DOKAZE o njihovom muvanju!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva, Instagram.com, printscreen/pink

Filip Car postao je poznat po mnogobrojnim ljubavnim aferama u rijalitiju, a javnost ga ne pamti kao vernog muškarca, pa je takvu reputaciju nastavio da neguje i van, nakon završetka rijalitija. 

Iako je izašao ruku pod ruku sa Aleksandrom Nikolić, on je nastavio da piše bivšim cimerkama, a na red je došla i Nataša Moskva. Prepiske sa njom nedavno su osvanula, a ona se maksimalno ogradila, pa naglasila da ju je Filip nekoliko puta zvao i neprestano joj pisao, ali da ona nikada nije bila zainteresovana.

Republika

Foto: instagram.com/natasha.moskwa, ATA Images

 

 

Iako je dugo ćutao, sada je Car prekinuo tišinu i objasnio šta se zaista dogodilo između Moskve i njega, a najviše je šokirao izjavom da je Aleksandra sve vreme znala da se oni dopisuju:

- Možda će ovo zvučati prepotentno s moje strane, ali mene je stvarno sramota kojim se ljudima sada daje medijski prostor. Ja ne znam da li je nju neko od prijatelja, koji mene ne vole, savetovao da to progura javno. Vidim da sam dobra ulaznica za nešto, preko mene ispunjavaju neke ciljeve. Nataša je pokušavala preko mene da postigne nešto, Aleksandri je to bilo smešno, imala je moju šifru Instagrama, bila je upućena u sve, ali to je cena slave - objasnio je Filip u jednoj emisiji.

Republika

Foto: Instagram/printscreen, Republika

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading