PROCURIO PRIVATNI SNIMAK IZ KREVETA! Anita i Matora nakon drame PUCAJU od ljubavi!

Autor:

Zadruga

05.08.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivše zadrugarke ponovo prisne, spustila se tenzija pred "Narod pita"!

PROCURIO PRIVATNI SNIMAK IZ KREVETA! Anita i Matora nakon drame PUCAJU od ljubavi!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Bivše zadrugarke i aktuelne bračne partnerke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović objavile su na svojim Instagram profilima snimak iz kreveta. Njih dve su su na snimku zagrljene, a Matora leži preko Anitinih grudi i njuška je po vratu, dok ona uživa.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Ovim potezom su pokazale da je ponovo sve u redu između njih dve. Podsetimo, nedavno je Anita otpratila Matoru sa Instagrama u naletu besa, jer je, kako je otkrila, bila posesivna i nije joj se dopao Tomićkin odgovor.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Anitu večeras čeka nova drama. Naime, ona će gostovati u emisiji "Narod pita" zajedno sa svojim bivšim Markom Markovićem. Anita je bila ljudo zaljubljena u Marka na samom početku "Zadruge 6" i više puta je pokušala da stupi u vezu sa njim, ali joj se plan nije ostvario, kako su imali samo kratke romanse i nekoliko intimnih odnosa.

Da stvar bude komplikovanija, i Matora je bila prisna sa Markovićem, sa kojim se nekoliko puta poljubila u "Zadruzi 6", a jednom prilikom je navela i da su imali vrelu akciju u šteku, što je Marković oštro demantovao za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Marković je danas stigao u Beograd iz Podgorice, gde je na aerodromu doživeo dramu, kako je kad je ušao u avion krenulo nevreme, koje se brzo stišalo i avion je mogao da poleti. Kako će izgledati suočavanje bivših partnera, ostaje da ispratimo večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading