ANITIN OTAC SE POKAJAO ZBOG SKANDALA KOJI JE IZAZVAO! Matora oplela po njemu, razotkrila ga do koske: Čovek nije normalan!

Autor:

Zadruga

29.07.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matora otkrila da ju je zvao Anitin otac nakon haosa koji je sinoć izazvao.

ANITIN OTAC SE POKAJAO ZBOG SKANDALA KOJI JE IZAZVAO! Matora oplela po njemu, razotkrila ga do koske: Čovek nije normalan!

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Tomić Matora

Nakon što se sinoć u emisiju ''Narod pita'' uključio otac Anite Stanojlović, Jovana Tomić Matora je odmah došla kako bi bila uz svoju partnerku, a tom prilikom je i progovorila o svemu što se dogodilo.

- Pričala sam sada i ja sa dotičnim gospodinom. Sada mu je krivo što se javio i što je obrukao  Anitu! Ajde nju, ali obrukao je i sebe! Imao je naš broj telefona, moga je da stupi u kontakt sa nama, kako god - započela je priču Matora za Pink i dodala:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Tomić Matora podržala Anitu Stanojlović

- On sa razlogom nije u njihovim životima, niti će biti, a bude li prišao Aniti, Alekseju ili njenoj porodici, pošto čovek nije normalan, obratićemo se službama koje će se pobrinuti za to. Ne treba više pridavati pažnju tome, ja sam uz nju, ona je moja porodica, koliko god svi sumnjali u to.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading