TRESE SE JAVNOST, ANITA IMA ŠVALERKU? Matora se hitno oglasila, kipti od BESA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.07.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o ljubavnici Anite Stanojlović, Jovana Tomić Matora se odmah oglasila.

TRESE SE JAVNOST, ANITA IMA ŠVALERKU? Matora se hitno oglasila, kipti od BESA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović stale su nedavno na ludi kamen i izgovorile sudbonosno ''DA'', ali njihova sreća nije dugo trajala.

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović se venčale na Svetom Stefanu

Naime, na brojnim fan stranicama koje prate rijaliti ''Zadruga'' i njegove učesnike, pojavila se informacija da Anita vara Matoru i da ima ljubavnicu koja će čak ući u sedmu sezonu ovog rijaliti programa.

Tim povodom se oglasila i izvesna M. za koju se navodi da je Stanojlovićeve švalerka, te istakla da je ni kriva ni družna uvučena u čitavu priču.

- Ne poznajem niti Jovanu Matoru niti Anitu. Prekinite da širite priče jer ću podneti tužbe u Hrvatskoj protiv svakog profila koji me razvukao na temelju ove priče. Ne ulazim u 'Zadrugu'. Nisam Anitina cura. U vezi sam sedam godina (sa godinom pauze, ako ćete prenositi da sam svašta radila dok sam bila slobodna). I ne dajem izjave za medije. Izostavite me iz svake drame koju pravite da sedma sezona bude zanimljiva. Sledeće spominjanje mog imena ide na sud - napisala je ona, a onda se odmah oglasila i Matora:

Republika

Foto: instagram.com/matora23

Oglašavanje devojke koju povezuju sa Anitom

- Ostavite devojku na miru. Znamo se tako što pružamo podršku zato što smo istog opredeljenja. Kako vas više nije sramota da nesrećne te vaše i jadne živote pravite glupe priče?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading