OČAJNIČKI POTEZ FILIPA CARA: Izbegao susret sa Kristijanom, pa odlučio da mu se suprotstavi OVAKO!

Autor:

Zadruga

04.08.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car javno kukao na Kristijanov linč, pa mu poslao poruku!

OČAJNIČKI POTEZ FILIPA CARA: Izbegao susret sa Kristijanom, pa odlučio da mu se suprotstavi OVAKO!

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović i dan-danas pokušava da dođe do Filipa Cara, kako bi se suočio sa njim i stavio sve karte na sto, s obzirom da ga je Filip neprestano prozivao i spominjao u rijaltiju, ali Car iz nekog razloga izbegava taj susret.

Dok se Kristijan trudio da mu "dođe na noge", te ga je čekao i ispred Pinka, Filip je non-stop bežao, a onda je odlučio da prekine tišinu.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

 

Naime, javno se oglasio, pa požalio na Kristijanov medijski linč, koji, kako on govori, traje godinama, a sada je prevazišao sve. Ipak, Filip i dalje nije spreman da porazgovara oči u oči sa ljutim rivalom, već ga proziva putem TikToka, različitih emisija i slično.

- Mislim da je jako sebično da čovek 3 godine gazi po meni, da me medijski linčuje, a uhvati se samo za jednu moju rečenicu, dok on po meni pljuje sve vreme. Verovatno ispada da, ne samo njemu, sam ja najveći neprijatelj, a mislim da svi ti ljudi imaju mnogo vće neprijatelje od mene - prokomentarisao je Car u jednoj emisiji.

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vanja

04.08.2023 13:02

Kukavica !!!