MATORA OSTAVILA ANITU U STANU, A ONDA NAPRAVILA HAOS: Tomićeva se oglasila sa NEPOZNATE lokacije, otkrila šta se dešava!

Autor:

Zadruga

30.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se dešava u stanu Matore i Anite Stanojlović!

MATORA OSTAVILA ANITU U STANU, A ONDA NAPRAVILA HAOS: Tomićeva se oglasila sa NEPOZNATE lokacije, otkrila šta se dešava!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora Anita Stanojlović uživaju u zajedničkom životu nakon venčanja, čak je i starletin sin prešao da živi sa njima na Mirijevu. Međutim, na Instagramu se povela diskusija da je Matora ostavila Anitu, te se uputila kod rodbine, a pre toga, posetila je jedan manastir. 

Anita se za to vreme odlučila oglasiti i to iz Jovaninog stana na Mirjevu, te je upalila uživo prenos na Instagram i pokazala čime se bavi, dok su njih dve odvojene. Anita je pokazala da vredno pravi ručak, te da uživa u tome. 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, ali Anita nije mnogo obraćala pažnje na to. Sa druge strane, Matora je odlučila da ne tako sunčan dan, provede sa najmilijima i da nakupi energije. 

Prethodne noći i Matora i Anita išle su u ludi noćni provod, a društvo im je pravila Ermina Pašović, koja je došla u Srbiju na letnji odmor. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veki

31.07.2023 00:13

Koga zanimaju ove dve suploglavke i lezilebovicke