KRV SAM PROPI*ALA ZBOG VAS! Gnev Anitine majke se prolomio, sudar bivših supružnika uživo: Smrad i kockar, ponovo će u ZATVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uključenja Anitinog oca u program, oglasila se i njena majka pa žestoko udarila na bivšeg muža.

KRV SAM PROPI*ALA ZBOG VAS! Gnev Anitine majke se prolomio, sudar bivših supružnika uživo: Smrad i kockar, ponovo će u ZATVOR! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović je sinoć u emisiji ''Narod pita'' dobila neprijatan poziv od svog oca sa kojim ne razgovara, a koji joj je javno rekao da ne podržava njen brak sa Jovanom Tomić Matorom, te su ušli u raspravu zbog čega je Anita izašla kako bi se smirila.

- Jako neprijatan poziv. Meni je ovo čudno, ali nije ni vreme ni mesto da se ovo ovde rešava. Niko ne zna isitnu, ali mi je jako čudno, a ako mogu da stanem u odbranu njenog oca, što ona poriče, meni je izgledalo da je on iskoristio priliku da kaže šta mu je na srcu. Nezahvano je da kažem kome verujem - rekao je Ivan Marinković.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Oglasila se majka Anite Stanojlović

Nakon svega se oglasila i Anitina mama koja je ćerki poslala poruku.

- Ne nerviraj se, ništa nisi slagala, njemu je sve bilo bitnije od vas, počev od golubova, fudbala, kockanja, prokockao je sve. To je smrad koji ne zna kada ste rođeni. Zago*novao se svuda, pa sad beži jer svima duguje, možda hoće preko tebe u Zadrugu da bi se čupao iz kockarskih dugova. Ja sam krv propi*ala zbog vas troje, sama i nikada mi niko pomogao nije, a on bolje da spremi alimentacije koje duguje da ne bi ponovo išao u zatvor zbog istih dela. Odrekao te se kada si bila sa Bojanom, jer ga nije bilo briga, a setio se sinova kada sam rekla da ću da ga tužim zbog alimentacija, da bi mene odobrovoljili. On je svoje vreme provodio u kockarnicama ili na fudbalu, dok vas nije na kolače vodio, a kamoli da vas obiđe - pročitala je Ivana poruku Anitine mame.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading