MAJA UHVAĆENA SA ANĐELINIM BIVŠIM, ON JOJ OTKRIO MRAČNE TAJNE: Starleta spremna da zagorča život Zvezdanovoj ljubavnici!

Autor:

Zadruga

23.07.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković uhvaćena sa bivšim dečkom Anđele Đuričić, on joj otkrio sve o odnosu!

MAJA UHVAĆENA SA ANĐELINIM BIVŠIM, ON JOJ OTKRIO MRAČNE TAJNE: Starleta spremna da zagorča život Zvezdanovoj ljubavnici!

Foto: ATAImages

Starleta Maja Marinković uhvaćena je sa bivšim dečkom Anđele Đuričić u noćnom provodu, što su zabeležile i kamere. Naime, nakon rođendana voditeljke Ane Radulović, ekipa se uputila u jedan beogradski klub, a među prisutnima našao se i Mateja Matijević, koji se provodio do ranih jutarnjih sati. 

Poznato je da su Anđela i Mateja bili zajedno tokom Zadruge, te da je crnogorska starleta i prema njemu imala divljačke izlive, nakon čega je on odlučio da raskine sa njom. Nakon toga, Maja je uspela da joj preotme i Zvezdana Slavnića, sa kojim se kratko zabavljala, pa ga šutnula. 

 

Iako se još uvek ne zna da li se između Maje i Mateje nešto dogodilo, po snimcima koji su osvanuli na Instagram profilu, može se videti da su bili prisni. Majina drugarica otkrila je za Republiku da li se desilo nešto više:

- Bilo je stvarno haotično to veče, ludo i nezaboravno. Posle smo otišli u provod, u disko, e tu se više nije znalo ništa. Opustili smo se previše, Mateja i Maja su se normalno pozdravili, ali ništa sad da smo primetili da su muvali. Znam da se Anđeli ovo neće svideti, jer je bila sa njim, a Maja je i pokazala da može sve što joj se hoće, zato mislim da Anđela i krije svog izabranika! Videla sam da su njih dvoje pričali u nekom trenutku, kapiram da su se dotakli i tog ruralnog ponašanja Matejine bivše i to kako je on ostavio nju u rijalitiju, jer devojka stvarno nije znala da se ponaša, a ne zna ni danas - priča Majina drugarica za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading