ANĐELA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM, MAJA JE URNISALA: Brđanska seljančura, nju je BOG KAZNIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

15.07.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković urnisala je Anđelu Đuričić uvredama.

ANĐELA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM, MAJA JE URNISALA: Brđanska seljančura, nju je BOG KAZNIO! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Maja Marinković i Anđela Đuričić

Maja Marinković bila je sinoć gost u emisiji ''Narod pita'' gde je pričala o Anđeli Đuričić i otkrila da je ipak neće tužiti jer je sažaljeva, kao i da je Anđelina najveća kazna krah ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem.

- Anđela je pokazala da je klasična brđanska seljančura, šta da je tužim, nema šta. Nemam za šta da se uhvatim da kažem da je kod nje nešto dobro, mislim da je nju i bog kaznio sa ovim što ju je i Zvezdan ostavio. Ja prva imam scene, ali ona nije normalna - priča Maja i dodaje da je znala da će u jednom trenutku završiti sa Zvezdanom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

- Zvezdan me nikad nije uvredio i tako sam želela u tom trenutku, zacrtala sam i moralo je tako. Bila sam sto posto sigurna da će se to desiti, ali nisam znala da će unutra. Uvek je bio dobar prema meni, ne slažem se sa nekim njegovim postupcima prema Ani, ali prema meni je bio dobar. Ideš dokle ti neko dozvoli, videli smo Anđelu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading