CAR PREVARIO ALEKS SA IRMOM SEJRANIĆ! Nikolićeva mu preti VRAČARCIMA!

Autor: Goran Doljančević/Dušan Lukić

Zadruga

14.07.2023

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat se krišom sastajao sa Sejranićkom dok mu je veza s rijaliti-pobednicom bila na pauzi, a viđali su se noću u jednom hotelu.

CAR PREVARIO ALEKS SA IRMOM SEJRANIĆ! Nikolićeva mu preti VRAČARCIMA!

Foto: ATA Images

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić doživela je nervni slom nakon što je saznala da je dečko Filip Car prevario sa starletom Irmom Sejranić! On je pre sastanka s Irmom držao zajednički lajv na društvenim mrežama, pa je zaboravio da tome mogu svi da pristupe, pa su tako uhvaćeni pre nego što su se iste večeri sastali u jednom hotelu. Car je Irmi pričao koliko je oduševljen njenom lepotom, a najviše bujnim poprsjem, koje je jedva čekao da isproba.


- Irma, kad bi samo znala koliko si mi nedostajala! Ja sam čovek od trenutka i moram uvek da kažem šta mi je na srcu! Ne mogu da se obuzdam dok ti gledam u grudi! Jedva čekam da ih zalijem onako kako ja znam! Prelepe su ti sise, šta da radim kad moram da kažem jer sam se napalio. Apelujem maloletnim licima da od ovog trenutka odu iz lajva, ipak je ovaj sadržaj odsad za punoletne - pričao jer Car dok se Sejranićka sve vreme smejala, pa se videlo da joj prijaju komplimenti.

Foto: Instagram printscreen

Filip Car i Irma su se tajno viđali u jednom hotelu
Da između bivših zadrugara postoji nešto više, jasno se videlo u lajvu jer je Hrvat starleti namignuo pred kraj prenosa i rekao da se ubrzo vide, što nam je posle i potvrdio izvor blizak Irmi.

Foto: Instagram printscreen

Filip Car i Irma su se tajno viđali u jednom hotelu

- Car i Irma su počeli da se čuju i viđaju kad se on posvađao s Aleksandrom. Iako su se odvojili na nekoliko dana, Filip je počeo da švrlja. Znate već kakav je on! Posle se pomirio s Aleks, ali joj nije rekao da se paralelno viđao s Irmom. Rekao je samo da mu se javila da odu na kafu, da ima svašta da mu priča jer je imala neke drame u životu, ali da je to sve. Kasnije, kad je Filip otišao do toaleta, stigla mu je poruka od Irme, pa ih je tako provalila. Irma je napisala da ipak misli da treba sve da priznaju, pa je Aleks povezala da su spavali i tad je nastala drama - priča sagovornik za Republiku i dodaje:

Foto: instagram.com/alex_mima

Filip Car

- Aleks je urlala, čak je i udarila Filipa nekoliko puta, a on nije ništa mogao da kaže u svoju odbranu. Rekao je da može jedino da se izvini, da pređu zajedno preko svega i, ako je ikako moguće, nastave dalje.

Aleks preti Caru "vračarcima"


Kako se Nikolićka ne smiruje otkako je saznala da je Filip prevario s Irmom, na kraju mu je poslala poruku u kojoj ga je upozorila da će sve da naplati, pa je spomenula i bivšeg dečka iz ekipe "vračaraca", s kojim se viđala dok im je veza bila na pauzi.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić

- Aleksandra je Filipu posle haosa zbog Irme poslala poruku u kojoj ga je upozorila da se pripazi ako po gradu ide sam. Napisala je: "Filipe, samo ću te podsetiti s kim sam se viđala dok smo bili u svađi. Evo sedim ponovo s njim, da znaš da te pozdravljaju "vračarci". Car Aleksandri nije odgovorio na ovu poruku, pa se pravio kao da se ništa ne dešava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading