POBEDNICI NE CVETAJU RUŽE: Aleks uhvatila DEPRESIJA, novi PROBLEMI sa Carem?

Autor:

Zadruga

10.07.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleks Nikolić je juče otvoreno pričala o problemima u vezi sa Carem

POBEDNICI NE CVETAJU RUŽE: Aleks uhvatila DEPRESIJA, novi PROBLEMI sa Carem?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić trenutno se nalazi u Beogradu. Ona se vratila iz Crikvenice zbog gostovanja u emisiji "Narod pita" i još uvek se nalazi u našoj prestonici, a juče je progovorila i o problemima u vezi sa Filipom Carem.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

- Kao i svi, i mi imamo neke rasprave i svađe oko nekih stvari, neću lagati, ali nemamo neke rasprave zbog kojih bismo prekidali naš odnos. Ne, apsolutno o svemu razgovaramo i non-stop smo zajedno, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bismo se odvajali i raskidali. Iskreno, ne znam za svadbu, za sada nismo ništa planirali. Druge stvari su nam trenutno prioriteti, malo nas je uhvatila realnost, moramo rešavati neke probleme. Imamo vremena, zajedno smo, ja bih volela da to bude što pre, ali šta je tu je, videćemo - istakla je Aleks za Pink.rs.

Da ruže ne cvetaju u odnosu sa Filipom, Aleks je pokazala i na jednom od poslednjih storija na društvenoj mreži Instagram. Naime, ona se usnimila dok se vozi i sluša hit Lane del Rej, pesmu "Summertime Sadness" (Letnja tuga). Pesma govori o rastanku partnera i ženi koja želi da je muškarac poljubi strasno pre nego što ode.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nensi

12.07.2023 12:47

Nemaju oni nikakav problem.LJubav je obostrana.To sto bi vi voleli malo sutra.