NIŠTA OD SVADBE SA CAREM! Aleks i Cara stigla REALNOST, tužiće njegovu BIVŠU!

Autor:

Zadruga

09.07.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva progovorila o problemima u vezi sa Carem!

NIŠTA OD SVADBE SA CAREM! Aleks i Cara stigla REALNOST, tužiće njegovu BIVŠU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", vratila se juče u Beograd zbog gostovanja u emisiji "Narod pita". Nakon spekulacija o novom pucanju veze i veridbe sa Filipom Carem, Aleks je otkrila da li se svađaju, kao i da li će uskoro stati na ludi kamen.

- Kao i svi, i mi imamo neke rasprave i svađe oko nekih stvari, neću lagati, ali nemamo neke rasprave zbog kojih bismo prekidali naš odnos. Ne, apsolutno o svemu razgovaramo i non-stop smo zajedno, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bismo se odvajali i raskidali - objasnila je Aleks, a na pitanje kad će svadba, budući da su se ona i Filip verili u "Zadruzi", kaže:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Aleks i Car

- Iskreno, ne znam, za sada nismo ništa planirali. Druge stvari su nam trenutno prioriteti, malo nas je uhvatila realnost, moramo rešavati neke probleme. Imamo vremena, zajedno smo, ja bih volela da to bude što pre, ali šta je tu je, videćemo - istakla je Nikolićeva.

Kako kaže, sa Majom Marinković će se videti na sudu. Ona izjavila je u emisiji "Narod pita" da će rado kupiti Aleksandrinu biografiju ukoliko bude ličila na delo "Grabljivica" Simonide Milojković. 

- Ne znam, nisam to ispratila, niti ulazim u te klipove gde me ljudi komentarišu. Rekla sam da ću se sa određenim ljudima videti na sudu, nemam potrebe da je komentarišem - poručila je Aleksandra za Pink.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Maja Marinković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Faik

12.07.2023 11:32

Nista od svadbe, Bujka se vraca starom zanatu