ANĐELA POBEGLA IZ CRNE GORE: Baškari se u Hrvatskoj, PROVOCIRA Anu i Zvezdana? (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.06.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Diskvalifikovana zadrugarka mir našla u Splitu!

ANĐELA POBEGLA IZ CRNE GORE: Baškari se u Hrvatskoj, PROVOCIRA Anu i Zvezdana? (FOTO)

Foto: pixabay.com, Instagram.com

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić pre tri dana je raskinula sa Zvezdanom Slavnićem i otišla u Crnu Goru kod svojih roditelja. Đuričićeva je provela dva dana sa porodicom i najbližim prijateljima, a zatim odlučila da napusti Đenoviće i ode na odmor u drugu državu. Anđela se odlučila za Split, gde je otišla sinoć, što je podelila sa svojim fanovima.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, YouTube/Printscreen

Anđela Đuričić

Đuričićeva se i danas uslikala na terasi sa pogledom na more, a zanimljiva je i poruka koja je stajala na šolji iz koje je pila novu kafu.

- Vreme je da se napiše nova priča - stajalo je na engleskom jeziku.

Anđela nije prva zadrugarka koja se odlučila za Hrvatsko primorje. Njena drugarica Aleksandra Nikolić je boravila nekoliko dana u Crikvenici, 300 kilometara severnije, kod svog dečka Filipa Cara, dok je Ana Ćurčić sinoć tokom "lajva" istakla da bi volela da letuje u Hrvatskoj.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Talasi

22.06.2023 15:04

Pa dobro Djevojka se Provodi I uživa u životu Pored Zvedana nebi otisla ni u park a kamoli Na More.Bravo Andjelka Ponosni smo svi naw Tebe.

Vojvotkinja Tolstoj

22.06.2023 15:45

Možete da je primite i kao gosta, pa da vam zavede muževe, sinove i dede (pošto voli starije), obzirom da ste oduševljeni sa njenim "bistrim umom" !!

Sanja

22.06.2023 18:20

Haha a što Anu, Ana joj jedino može da prdne jer zato gutalo služi, starletanka gutalo sada će da ganja jahte, dok ima još cenu za lizanje

Goca

22.06.2023 18:58

Otisla u lijepu nasu da radne malo tamo je niko nepoznaje