"STATI NEĆU, JA TO NE PRAŠTAM" Zorica Marković besna kao ris nakon što je PRIJAVILA Ivana Marinkovića policiji, tužila i OVU ZADRUGARKU!

Autor: P. R.

Zadruga

30.06.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković naoštrena kao nikad do sad, planira da goni Ivana Marinkovića do kraja!

"STATI NEĆU, JA TO NE PRAŠTAM" Zorica Marković besna kao ris nakon što je PRIJAVILA Ivana Marinkovića policiji, tužila i OVU ZADRUGARKU!

Foto: ATA Images

Nakon što se u medijima pojavila informacija da je Zorica Marković prijavila policiji pretnje bivšeg cimera iz šeste sezone "Zadruge", Ivana Marinkovića, pevačica se oglasila i otkrila da je, pored tužbe koja je takođe podneta, bila prinuđena da sve prjavi nadležnim organima.

Kako je navela, na odluku da ga prijavi policiji zbog pretnji došla je nakon njenog gostovanja u emisiji "Narod pita", u kojoj je prisustvovao i Marinković.

Naravno, prijavila sam ga policiji i podneta je tužba, jer on je meni javno pretio. Dosta više pretnji, dosta više bilo kome, a pogotovu ženama. On je meni one noći u "Narod pita", izvređao me je i izneo gomilu laži za moju decu i mene, ali za mene je nebitno, to je govorio i u "Zadruzi". Ja to neću nikome tolerisati, advokat sve radi. Tužen je i prijavila sam ga policiji - navela je ona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković i Ivan Marinković

Zorica je otkrila i gde ga je prijavila, kao i da ovog puta neće stati sa gonjenjem Marinkovića, koji je inače i prva osoba iz rijalitija koju je tužila.

Na opštini Voždovac sam ga prijavila, pa će ga naravno pozvati. Stati neću, jer čoveku ništa uradila nisam. Ako smo se svađali u "Zadruzi", govorio je on svašta meni, govorila sam i ja svašta njemu. Nakon "Zadruge", prva rečenica u "Narod pita", rekao je: "Sada ću da raskrinkam i da razvalim", ne znam kako je već rekao, pretnjom onako, mene i Anu... Ja sam mislila da je čovek malo popio dobro, bi šta bi, svi smo gledali i ja to ne praštam - istakla je Zorica za Telegraf.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica Marković Narod pita Zadruga 6

I njena drugarica Ana Ćurčić je tužila Marinkovića, zbog istih stvari, pretnji i uvreda koje je iste večeri izneo i na njen račun.

Takođe, Ana Ćurčić ga je isto tužila i sada ćemo da vidimo, jer hvala Bogu zakon u ovoj zemlji još uvek funkcioniše. Nikada nikog iz rijalitija nisam tužila, ali mene jesu. No, u ovim godinama posle toliko duge muzičke, ugostiteljske i rijaliti karijere neću dozvoliti da me oni, ja za njih jesam institucija, da me kao ličnost srozavaju pred ljudima, izmišljaju laži, a pogotovu za moje sinove koji su časni i pošteni ljudi i akademski građani ove zemlje. Oni bez mrlje žive normalan život van rijalitija, da neko njih dira i naziva takvim imenima, ne može, to neću dozvoliti - otkrila je Markovićka.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Zorica Marković, Ivan Marinković, Ana Ćurčić

Kako je dalje navela, ovog puta ne prašta i ne odustaje i najavila da će tužiti još jednu bivšu zadrugarku.

- Sve ovo isto važi i za gospođicu iz Sombora, Šarmen, koja je rekla da sam ja bila beskućnik i da sam nečiju kuću, ne znam nekog dede, ukrala. Imam crno na belo da sam kupila kuću, da je moj brat išao tamo i da sam provodila vreme i da sam je prodala iz ličnih razloga. Sve imam crno na belo, da sam kupila kuću od nekih ljudi, kakve crne dede i ko zna šta sve oni pričaju - navela je ona za pomenute medije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Šarmen Soraja Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading